Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Partnerswto z YT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie. Czy jak robię konto na którym będę się starał o partnerstwo z YouTube to muszę podawać prawdziwe imię i nazwisko ? Chcę to wiedzieć, ponieważ w moim nowym kanale chciałbym, aby się wyświetlał mój nick, a nie imię i nazwisko.

Kocham mame

Opublikowano

Powinieneś podać prawdziwe dane, aby potem nie było kłopotów.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Robisz kanał taki jaki Ci pasuje (spełniający wymogi) i już. Nick możesz mieć jaki chcesz, nazwisko jak podasz to nikt nie będzie go znał bo niby skąd.

HBV27j.png

Opublikowano

Tzn. teraz się robi konto na google + i to jest trochę wkurwiające bo po założeniu konta nie wyświetla mi się mój nick, a moje imię i nazwisko. Czy ze starego konta z fake danymi mogę jeszcze mięc szanse na partnerstwo ? ( po zmienieniu danych na prawdziwe )

Kocham mame

Opublikowano

Tzn. teraz się robi konto na google + i to jest trochę wkurwiające bo po założeniu konta nie wyświetla mi się mój nick, a moje imię i nazwisko. Czy ze starego konta z fake danymi mogę jeszcze mięc szanse na partnerstwo ? ( po zmienieniu danych na prawdziwe )

Na to ostatnie dostaniesz partnerstwo ale nie będziesz miał jak wypłacać kasy

A co do g+ to normalnie rejestrujesz sie na google później na yt i na yt podajesz e-mail gmaila i podajesz taki jak chcesz nick i nie będziesz miał imienia i nazwiska :P

Opublikowano

Dobra mam inny problem ;d Nie mogę utworzyć kanału na YT. Kiedy dam na "Mój kanał" wyświetla mi się "Skonfiguruj nazwę użytkownika i kanał YouTube", nie wyświetla mi się tutaj nic do wpisania tylko sam ten tekst. W ustawieniach też nic nie znalazłem. Doradzicie coś ?

Dodam, że usunąłem samo konto google, ponieważ była taka możliwość.

Kocham mame

Opublikowano

Dobra mam inny problem ;d Nie mogę utworzyć kanału na YT. Kiedy dam na "Mój kanał" wyświetla mi się "Skonfiguruj nazwę użytkownika i kanał YouTube", nie wyświetla mi się tutaj nic do wpisania tylko sam ten tekst. W ustawieniach też nic nie znalazłem. Doradzicie coś ?

Dodam, że usunąłem samo konto google, ponieważ była taka możliwość.

Jeśli założyłeś konto YT przez konto google, to wszelkich konfiguracji dokonujesz na koncie google

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Chyba już rozumiem wszystko ;d Czyli :

- Nowe konta wymagają Google +,

- Na starym koncie mogę mieć partnerstwo, ale mogę mieć problem z otrzymywaniem $.

Ogólnie chujowa sprawa teraz z tym jest :/ Dzięki wszystkim za wypowiedź. Temat do zamknięcia.

Kocham mame

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...