Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośba o napisanie questa!

Blowek98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem Blowek98 mam do was wielką prośbę napisze mi ktoś questa?

Polega on na tym że jak wbijemy 70 poziom gry to idziemy do NPC Seon-Hae [20095] i on mówi do nas "Witaj, NICK! Jesteś tutaj ponieważ awansowałeś na 70 poziom! W związku z tym mam do ciebie zadanie udaj się teraz do Uriel [20011] ten mędrzec wszystko ci wyjaśni..." I odstęp 2 linijki i tam na czerwono pisze "Udaj się do Uriel" i jak już dojdzie do Uriel to on mówi "Czemu ty mi przeszkadzasz? Kto ty jesteś? Znamy się?" I jedna opcja "Dalej..." I teraz jest ze osoba grająca mówi do Uriel "Seon-Hae mnie przysłał masz mi coś wyjaśnić..." Teraz Uriel mówi "Ahhh... Teraz sobie przypominam. A więc tak Musisz rozbić 5 Kamieni Metin Pung-Ma z każdego kamienia powinien wypaść ci list [30142] proszę przynieś mi je!" i do wyboru "Tak zrobię to!" i opcja "Nie chcę!" Gdy się wybierze opcję nie chcę to misja się skasuje i nagrody nie ma a po wyborze zrobienia tego musimy rozwali te metiny Pung-Ma jak się je rozwali i zdobędzie się te listy powinny wypaść za każdym razem z metka to robi sie misja od razu i w niej "Zdobyłeś listy udaj się do Uriel!" i idziemy do Uriel i on mówi "Ohh.. Znalazłeś listy dziękuje ci! Teraz otrzymasz nagrodę!" i na dole na czerwono będzie pisać

"Otrzymałeś: Ja tu coś wpisze..

Otrzymałeś: Ja tu coś wpisze..

Otrzymałeś: Ja tu coś wpisze.." i nagrody ileś tam kasy ja wpisze ile i ileś tam expa ja też wpisze ile i nagroda item to tam wpisz "NAGRODA" i ja sobie sam wpisze id itemku proszę o pomoc :)

Opublikowano

Jest już od tego temat:

http://www.mpcforum.pl/topic/223876-pisanie-poprawa-questw/

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...