Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]Moj filmik z Coda

dandzio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dales film do haaka do metina :P chyba pomyleczka

Sorki ;P koledze wysyłałem na gg i zapomiałem że to skopiowałem :P Juz poprawiłem jak można prosze o łapke w gore bo napracowałem sie troche w sony vegas :D Dzieki
Opublikowano

Akutalnie posiadam juz konto w grze i na nim gram. A takie pytanie może ktoś się zna czemu jak wpisałem tytuł filmku w yt to wg nie mogłem znaleść tego filmu?

Opublikowano

bo malo osob go ogladalo mi lazi ze juz pobieram mw2 bo cos mam z plyta i na steam pobieram jutro rano bd mozesz podac nick na steam i jaki masz obrazek?

JxqOX.gif disco disco ;P
Opublikowano

Co do filmu to lipka bo taki wyczyn z ACOG to nic, weź Intervention FMJ i QuickScope oraz Trickshooty wal.

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Ja bym coś nagrał ale z moim kompem mogłem tylko takie coś gram normalnie na najniższych ustawieniach + jak nagrywam frapsem to mam mało fps i sie zbytnio nie moge niczym popisać ja poprostu chciałem spróbować swoich sił z sony vegas i zrobić HD i udało mi się to. Wiecie może jak zdobić sporo ilość wyświetleń?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

bez senns chwalisz sie ,że zabiłeś jednego kolesia z barrety+acog wielki wyczyn.

Zrób lepsze, tylko komentować potrafisz. Dla mnie jesteś 0.

`

­

Opublikowano

- Oczojebne CC.

- Średnie/Słabe akcje.

- Paski po bokach.

Łapka w dół, postaraj się bardziej.

Opublikowano

było by cos lepszego gdybym miał lepszego kompa gram na low ustawiniach + fraps i mam 20 fps i weś tu coś fajnego zrób

Opublikowano

wiem co to znaczy miec 20 fps przy frapsie bo sam tak mam , i tak ci dobrze szlo jak na takiej malej ilosci klatek.

W moich kręgach już wielu odpadło !

Opublikowano

Obiecuje że za tydzień jak już nowego pcta mam nadzieje złoże wrzucę wam coś fajnego bo naprawde przy 20 klatkach wydaje mi się że i tak dobrze jest.

Opublikowano

Niezesraj się przypadkiem. Chyba on to tu wstawił, żeby inni mogli go komentować i żeby mógł się zareklamować. -,-

Za późno już się zesrałem jak cie zobaczyłem.

Ogarnij bo on przynajmniej nagrywa tak jak potrafi, może ty pokażesz swojego pro elo skilla?

`

­

Opublikowano

Za późno już się zesrałem jak cie zobaczyłem.

Ogarnij bo on przynajmniej nagrywa tak jak potrafi, może ty pokażesz swojego pro elo skilla?

Ło ale masz teksty, normalnie strach się bać -,-. Nie, nie nagram mojego jak to nazwałeś "pro elo skilla", bo mam z 30fps bez frapsa jeszcze z game boosterem i mój komp by się udławił jak bym odpalił frapsa. <_<
Opublikowano

Ło ale masz teksty, normalnie strach się bać -,-. Nie, nie nagram mojego jak to nazwałeś "pro elo skilla", bo mam z 30fps bez frapsa jeszcze z game boosterem i mój komp by się udławił jak bym odpalił frapsa. <_<

No i tak samo ma ten co wstawił filmik, więc nie komentuj tak ostro jak sam masz to samo.

`

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...