Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Słuchawki

Akaforty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam pewien problem. Chciałbym kupić słuchawki. Lekkie, dobra jakość dźwięku. Cena nie gra roli. Zastanawiałem się nad SONY MDR-V55 i Beats by Dr. Dre Studio. Słyszałem tylko opinie znajomych i o nich czytałem. Jednak nadal mam dylemat. Prosiłbym o jakąś pomoc w wyborze pomiędzy tymi dwoma lub podanie własnych propozycji (mają być głównie do słuchania muzyki, nie do gier komputerowych).

Opublikowano

Z budżetem 1200zł może zaopatrzysz się w coś ze stajni Grado?

ps. Nie napędzisz tego sprzętu za 2x tyle.

Ale weźcie, nie tak mocno.

Opublikowano

Fatality są dobre ,tylko że one kosztują 100zł ,a autor chce coś kupić naprawdę porządnego za sporo wyższą cene.Patrzyłem teraz na HD600 i wydają się być naprawdę dobre.Sprawdź je.

Opublikowano

Kurwa to mają być prawdziwe słuchawki do SŁUCHANIA MUZYKI (z budżetu wnioskuje że dla melomana) a nie słuchawki od razera do GRANIA . HD600 trzymają się na rynku od kilku lat a nadal zbierają bardzo dobrze recenzje .

1358177528-U70874.png

Opublikowano

dzisiaj kupilem Sennheiser HD202 narazie jestem zadowolony bo myslalem ze te 130 pln zostanie w bloto wywalone, a tu prosze :) mila niespodzianka, dobra jakosc, fajny bass :) Polecam.

61093c6efb.png

Opublikowano

dzisiaj kupilem Sennheiser HD202 narazie jestem zadowolony bo myslalem ze te 130 pln zostanie w bloto wywalone, a tu prosze :) mila niespodzianka, dobra jakosc, fajny bass :) Polecam.

61093c6efb.png

Opublikowano

61093c6efb.png

Opublikowano

bież beatsy :P

Sam mam polecam <3

Moze kosztuja troche, ale wszystkie gwiazdy je maja :P Dobre sa wygladowo, jakosciowo, dziwek tez super !

Opublikowano

Skoro lekkie słuchawki, to rozumiem, że do sprzętu przenośnego typu iPad, MP3 itp.? Podaj jaki masz sprzęt, bo ktoś Ci doradzi super słuchawki, których np. mp3 nie "zasili" dobrze.

7m9a.png

Opublikowano

Beatsy są świetne, Miałem ja na uszach raz w życiu dokładnie rok temu. Wisiały sobie dumnie w którymś ze sklepów w UK.

Wrażenia ? DOSKONAŁA izolacja od otoczenia.

Moc i czystość najniższych tonów też była powalająca. Wszystko brzmiało kryształowo, soczyście i wyraziście.

Senki które mu podesłaliscie mają jedną wadę - wentulacje. Nie zawsze jestesmy w stanie wkładać je do czystego schowka i obawiam sie że podczas transportów może im się stać cos złego. Co do jakości dźwięku - nie słuchałem nie mam zamiaru nic pisać.

Jeżeli chodzi o jakość wykonania - nie użytkowałem beatsów ani innych produktów doktorka ale senki mam półtorej roku i ciągle wyglądają i co ważne grają świetnie.

Cena nie gra roli ? To lepiej kup sobie dobre monitory ;)

f.png

Opublikowano

Polecam sennheisery, beatsy są słabe, poczytaj recenzje i sam się przekonaj.

Lub ewentualnie za jakąś mniejszą cenę możesz rozejrzeć się po AKG jakieś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...