Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Jaki tryb polecacie ?

.eXtreme

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema , niech każdy mi napisze jak może

jaki najlepszy tryb żeby zarobić dużo GP .

? Fireteam ( jakie wyposażenie da to itd . )

? Hired Guns "Blood Money" ( również jakie wyposażenie itd . )

? Quarantine Regen ( Jakie wyposażenie itd . )

? Inny tryb ( Jaki ?? )

ps : tylko nie rzeczy za NX . Tymczasowo nie mam jak ich kupić . Dajcie

przykłady za GP . Zależy mi żeby wbić jak najszybciej lvl .

.png

by Me

Opublikowano

Fireteam Nemexis : Najlepiej Broń AR+ 3MG (plecak 3 slotowy)

Hired Guns itemki pod speeda typu military bandana+ light vest+ anty fleszowe google+ AR/SMG

na QR SMG+czarny granat + w plecaku Law/M79/miny

Najlepszy jest nemexis ;).

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Hired Guns:

Proponuje założyć room, tylko musi on mieć numerek od 1-10, bo inaczej nie zgarniesz ludzi.

3vs3, ONLY MELEE - to podchodzi trochę pod powerlvling, jedyną przeszkodą są boty, które ludzie przywołują.

Więcej tu można expa zgarnąć niż gp, ale im wyższa ranga tym lepiej się zarabia

Nemesix HQ:

Z dailyjobs step 3 mamy do wybrania tokeny, bierzemy je, i przy ostatnim miniquescie na nemesix hq "Destroy D.R.E.A.D", gdy jest dobry skład wysokich rang, co mają medica, miniguna zdarzy się że wszyscy padną to użyj tokena "F7" z dailyjobs. Ale też popatrz ile czasu zostało, jak 1-2 to nie warto używać tokena, bo jak czas się skończy to lipa. `Tokenów tylko używamy na poziomie Extreme, bo na niższych to tylko strata czasu.

Quarantine:

p90tr lub m90sr z jobsów + bazooka na backpack + granat lub miny

Najlepiej kasę inwestować w "Supply create myst -g" one są za 4k gp, i mi fajne bronie lecą, ostatnio p90 se na 7 dni, a teraz mam p19 camo na 7dni.

Jak masz teraz dużo broni to nie kupuj więcej bo to strata kasy.

Pozdr.

Opublikowano

Najszybciej i chyba zarazem najlepiej to masz Nemesis HQ bierzesz speca i miniguna + 100% GP Passy i masz 900 GP do 1000 GP za 5-7 min

Opublikowano

Najlepiej i najpewniej jest grać Nemexisa HQ. Hired gun trwa za długo i jesteś narażony na kicki/crashe, a do tego nie masz pewności co do expa i gp (dostaje się je za sztabki, a wiadomo gracze to nie boty żeby szło zawsze tak samo), QR zaś jest zaraz po nemexisie, ale tu jest dość dużo itemów do kupowania.

Jeśli chodzi o eq na NHQ: AR + 2 MG (wystarcza plecak 2 slotowy) - bo i tak nie wykorzystasz amunicji z 3 MG, więc..

Blood Money: AR (M4a1) + SR (Tpg) a opcjonalnie to jakieś granaty dokupić i może drugi AR/SMG

Opublikowano

Według mnie najlepszy do gp bedzie chyba black lung potem quarantine i hired guns.

Na black lunga no to jeden smg i 3 mg.

Quarantine m32 rpg smg miny i remote grenade ( moze byc tez claymore ale ma mniejszy zasieg)

Na hired guns 1 ar m4 1 smg ump, magful, p90tr i 1 sr aw, tpg, dsr

Opublikowano

Fireteam Nemexis : Najlepiej Broń AR+ 3MG (plecak 3 slotowy)

Hired Guns itemki pod speeda typu military bandana+ light vest+ anty fleszowe google+ AR/SMG

na QR SMG+czarny granat + w plecaku Law/M79/miny

Najlepszy jest nemexis ;).

hehe na pewno nie 3 sloty plecak tracisz speeda a tak to wszystko to samo :)

//Uwierz mi nadążysz za innymi ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...