Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Czy sie Opłaca?

MichuM4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie odnośnie karabinu snajperskiego M95 a mianowicie M95 kosztuje 90k credits kupując na forever i tu jest pytanie czy opłaca sie kupić M95 za 90k czy niewiele gorszego M24 czy GOL-a [znacznie tanszy podajrze 45k] I jakie dodatki polecacie do karabinów snajperskich działające na zasieg/dmg czy celnosc?

E9mwj60.png

Opublikowano

Jesli chcesz stac na dachu i walic z dystansu to M95 lub Gol , Jesli chcesz biegac ze snajeperka podchodzic biżej przeciwnika to M24 lub L96 , M95 to popsostu inną snajperką wolna mocna na duze odległosci. osobiscie bym wybrał M24 za credyty , jesli miałbym battlefoundsy to zestaw z M95 za 4999. posiadam m24 i m95 i dla mnie m24 nie jest gorszą jest poprostu inną snajperka znacznie szybsza idealona na zabicia na dwa strzały. Moim zdanie opłaca sie za te twoje credyty brac M24 a jesli bedziesz miec battlefounds to brac Zestaw z M95.

Opublikowano

Moim zdaniem kup Gol'a,poniewaz M95 nie przypadla mi do gustu.Jak dla mnie po prostu za wolna,same dedy mialem,a staty byly 2/6 i gorsze...a o Gol'u slyszalem,ze dobra snajperka.Ogolnie jesli chodzi i snajpera to mi sie i tak dobrze prowadzi z podstawowa snajperka,ale ja ci radze kupic Gol'a,ale to twoj wybor....

Opublikowano

Powiem tak . Chciał bym snajperke uniwersalną. Zeby byla dobra strzelajac z campy z dachu i dobra do "szturmu" :D Co wybrali byscie? W gre wchodzi M24 M95 GOL

E9mwj60.png

Opublikowano

Gralem z m95, wolna i dla mnie aż za bardzo wolna. Kupiłem Gol'a szybka bestia a z viper mag zabija na 2 strzały a więc praktycznie tak samo jak m95.

Różnica w dmg: Gol 56-60 m95 65-70.

Do Gola kupilem jeszcze zoom 6x, i teraz bez problemu robie dystanse 220-280.

Moim zdaniem bez porownania Gol wymiata.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...