Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strach przed potworami

QuatEr.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odrazu na wstępie wspomnę że temat nie jest napisany dla żartów i nie chce tu głupich odpowiedzi trolowanie czy wyśmiewania.

Cześć mam problem który bardzo utrudnia mi gre w Mc.Mianowicie boję sie np. odgłosów zombie pająków a nawet szkieletów.Taki creeper który sobie spokojnie chodzi po jaskini przeraża mnie a dziś nawet krowa która wyskoczyła zza rogu mnie wystraszyła.Wiem że to co napisałem może was bawić do łez ale chce znaleść rozwiązanie mojego problemu bo naprawde trudno mi się z tym gra.

Prosze o poważne i sensowne odpowiedzi a jeżli chcesz napisać coś głupiego to lepiej nic nie pisz.

//Jak można bać się gry? temat do spamu.

Opublikowano

Wciśnij ESC>Options>Difficulty>Peaceful i nie będziesz miał potworów w grze. :)

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Co do wyłaczenia dzwięków to jeszcze gorzej bo każdy mob będzie assassinem.A nie chce właczać pisiful bo nie bedzie zabawy.Chodziło mi o jakąs rade psychologiczną albo jak inni poradzili sobie z takim lękiem.

Opublikowano

To idz do psyhologa czy coś

Minecraft staje się coraz lepszy i mam gdzieś czy komuś się to podoba czy nie!

Opublikowano

Idź do lekarza

Albo po prostu przestań grać w minecrafta =.=

Czy dział minecraft jest po to ,aby pytać się o takie rzeczy !?

x

Opublikowano

Też tak miałem na początku ale szybko sie do nich przyzwiczaiłem.Kiedyś tak sie ich bałem że nawet nie wychodziłem z domu,dziś nawet je przytulam[ :P ]

xxx

Opublikowano

To mogą być objawy choroby ja bym poszedł do lekarza . Albo zmień ustawienia gry.

Szukam ciekawego serwa Frakcje-Survi

Jeśli macie w planach zrobić zaisty serwer

survi-frakcje dajcie mi znać pomogę

np.Budowa,Publikacja

mca.png

Opublikowano

Też tak mam, że jak ide, i nagle przed monitorem mam Endera, i ten dźwięk, to po mnie takie ciarki perzechodzą.. (to samo z pająkiem) to jest dziwne

Opublikowano

http://www.planetminecraft.com/mod/get-monster-drops-on-peaceful-mightyporks-custom-recipes/

Ta modyfikacja dodaje możliwość scraftowania rzeczy, jakie dropią z mobów.

Taka alternatywa, jeśli chcesz grać na peaceful.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...