Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z wejściem na każdy serwer.

Carabotq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam od 2 dni taki problem ze gdy wchodzę na każdy serwer automatycznie łapie mnie LAG ,nawet nie zdążę wybrać CT ani TT i już lag.Mam Steam ,nie raz wyskakuje w rogu na czerwono jakiś błąd.Pomocy czemu jest taki błąd? Proszę o szybkie odpisanie i odp.

Opublikowano

Te forum cierpi na ten temat, zobacz w poprzednich tematach jest jasno opisane ja ci tylko powiem ze masz za duże obiciążenie łącza

1343817120-U262310.png
Opublikowano

Co mam zrobić żeby działało.? Wchodzę na serwa nawet nie nacisnę ok i lag.Co mam zrobić z łączem.?Wyskakuje mi jakiś błąd nie ConectionProblem.Coś o początku CL_.

Opublikowano

Fajnie, że opisałeś problem dokładnie...

Jak chcesz zmniejszyć obciążenie łącza to powyłączaj wszystkie programy co Ci neta chlają tj. np. gadu-gadu, skype itd.

a_ap_rocky_signature_by_durty530-d5r6scd.jpg

Po za forum nie pomagam! Pomogłem? Daj

LIKE!

Opublikowano

Ale kurwa przecież na boty nie trzeba neta a kurwa na botach Steam/cs 1.6 ns/i Cs source ns na botach tez takiego laga łapie moim zdaniem jakis sterownik mi sie zjebał...

Opublikowano

Zrób ss tego komunikatu co Ci wyskakuje, za mało opisałeś problem.

LIKE!

Opublikowano

Nie wiem jak u Was .

Ja mialem identyczny błąd przy wejsciu na COD MOD .

Reinstalowalem steam i cs wiele razy .

Dlaczego tak się dzieje ... ? Wysłalem zapytnie do steam .

Dzieje się tak ponieważ CS zżera Ci za dużo pamięci procesora i gra się zawiesza , do tego dochodzi internet 4 mb ktory jest slaby jak na 21 wiek .

Proponuję reinstal systemu . POMOŻE na 100% !

xxx

Opublikowano

Dzieje się tak ponieważ CS zżera Ci za dużo pamięci procesora i gra się zawiesza , do tego dochodzi internet 4 mb ktory jest slaby jak na 21 wiek .

A nie lepiej przeskanować system, wywalić spyware i inne syfy, wyczyścić rejestr, zdefragmentować dysk?

LIKE!

Opublikowano

Wyskakiwał wcześniej tera już go nie ma. Ale kurwa patrze w manager zadań i zużycie procesora 50+ pamieć fizyczna 60+ co to kurwa jest? Zajebałem komputer czymś?

( jak próbuje wyłączyć CS to widzę)

Opublikowano

Podaj parametry kompa. Najlepiej to go wyczyść ccleanerem, spybotem i antywirem. Jak nie pomoże to ściągnij sobie gameboostera i spróbuj na boosterze grać w cs.

LIKE!

Opublikowano

Ma ktoś skypa?GG? i mikro? Klasyfikacja:4.4 indeks wydajność systemu.

Procesor: AMD Athlon™ 2 X3 455 Processor 3.30GHz

RAM:4GB(dostępne 3,5)

64Bity.Win7 Ultimate.

5 dni temu gra chodziła normalnie.

CsZero działa mi normalnie...

solo225 GG.

A może zformatowac dysk gdzie mam steam?

Opublikowano

Kompek swietny;] lecz dziwna sparawa zużycie procesora 50+ oO ja przy cs's mam ajedynie 60% a przy cs'ns 50-60.

Pamiec fizyczna < inaczej ram > 60+, ja mam po 75+. Moim zdaniem komp ci sie zjebal ( wirusy, pobrales jakis wadny plik z jakiegos serwera i moze to ten plik niszczy kompa. i nie zapisal sie w katalogu cs'a tylko gdzies w win7 ).

Polecam reinstal kompa na 100% bedzie lepiej, jesli nie masz plytki pobierz z neta.

graphic.png
Opublikowano

Kolega wyżej ma rację przy takim kompie problemy z Counterem. Jedyne co mi przychodzi do głowy to że masz go zasyfionego, czyli musisz go przeczyścić konkretnie, szukałem też w internecie i nie wiele znalazłem. To co Ci napisałem wyżej.

LIKE!

Opublikowano

@topic każdy popelnia bledy ^^, ja tez nie moge siebie uznac jeszcze za Pro komputerowca ale staram sie uczyc.

ciesze sie ze wujek przyjedzie dzisiaj, na ta chwile pousuwaj zbedne programy, gry w które juz w zasadzie nie grasz, gry które masz na kompie także zajmuja kompowi miejsce ( ram, procesor ). niby nic ale zawsze 2% opadnie ; ]

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...