Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Login i mail

Fatal1ty .

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam problem , mianowicie zapomniałem loginu i maila do konta . Czy jest jakiś sposób by odzyskać login? Hasło pamiętam ...

Mam tam 8 lvl , troche go wbijałem i nie chciałbym go stracić ...

8zbv.png

f1zzy here.

'Hodor hodor hodor!' ~Hodor

Opublikowano

Pisząc do supportu będziesz musiał podać chyba nazwę summonera,ostatnio kupiony champ,skin czy coś.Musisz to pamiętać.

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Nazwe summonera pamiętam , ostatnio kupionego champa też . Także z tym problemu nie będzie .

8zbv.png

f1zzy here.

Opublikowano

- Login,

- Imię przywoływacza,

- Datę utworzenia konta (jeśli nie pamiętasz dokładnej daty, podaj ją w przybliżeniu),

- Datę ostatniego dostępu do konta,

- Adres e-mail na jaki zostało założone konto (jeśli nie pamiętasz, to listę prawdopodobnych adresów e-mail na jakie mogło zostać założone konto),

- Listę ewentualnych poprzednich przypisanych do konta adresów e-mail,

- Serwer na jakim znajduje się konto (EU/US),

- Nazwę oraz geolokalizację (region/miasto) dostawcy internetu na którego łączu było zakładane konto,

- Ostatni adres IP, z którego nastąpiło połączanie do gry (ta strona może okazać się pomocna w jego uzyskaniu:http://www.whatismyip.com/),

- Nazwę dostawcy internetu z którego były wykonywane ostatnie połączenia do gry,

- Listę oraz jak najbardziej dokładne daty zakupu poszczególnych bohaterów i skórek,

- ID ewentualnych transakcji (jeśli dokonałeś zakupu RP) a także daty poszczególnych zakupów RP, ich kwoty oraz formy płatności (numer telefonu, z którego dokonałeś ewentualnych zakupów RP może także okazać się niezwykle pomocny),

- Ewentualne daty oraz czasy blokad konta, a także powody tych blokad,

- Nowy adres e-mail, który ma przez nas zostać przypisany do konta (po udanej weryfikacji).

Proszę o podanie jak największej ilości informacji, które pozwolą zweryfikować Cię jako właśc

To co bedziesz musiął podać supportowi

Opublikowano

8 lvl wbija się w 1-2 dni. Nie wiem czy jest sens tracić czas...

Ale jak już go potrzebujesz to zastosuj się do rad kolegów na górze.

Opublikowano

Dla Ciebie to nie ma sensu , dla mnie ma , bo nie mam zamiaru od nowa go wbijać . :)

8zbv.png

f1zzy here.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...