Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Okradlem kolesia z itemków.

gawronska

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Okradłem kolesia z itemków. On później napisał do mnie że nie wie kto go okradł i napisze do supportu.

Czy gm może dać mi bana jeże dowie się kto go okradł przez handel ?

Opublikowano

Jak przez handel ? normalnie dał Ci itemy ? wątpie, że coś z tym zrobią ale to tylko pokazuje jakim jesteś noobkiem że okradasz innych -,-

Opublikowano

NA PSIARNIE KURWA NIECH CIE ZAWINĄ NA 3 LATA

pracował jak ciężki przemysł, bez żadnej domieszki chemii bo talent to dziesięć procent, reszta to morderczy trening.

Opublikowano

Nie może dać ci bana jak nawet się dowie.

Słyszymy i widzimy tylko to, co jesteśmy zdolni pojąć.

Opublikowano

#up.

Skoro dał mu itemki na handlu, nie znaczy że okrada, tak? Nic Ci nie mogą zrobić, jeśli dał Ci je dobrowolnie poprzez handel.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

opisz sytuacje, bo jeżeli np. umawialiście się na PW na jakąś wymianę a on to nagrywał są szanse że dostaniesz bana, jeżeli po prostu dał Ci itemy a nawet nie robił ss'ów czy nie miał innych dowodów to nic Ci nie zrobią

Opublikowano

jeśli dobrowolnie ci dał przedmioty to nie jest to kradzież, ale jeśli prosiłeś go o passy to po logach raczej GM może sprawdzić i Ban, a gdy konto jest dosyć dużo warte to nawet na policję.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

przecież team metin2 ma wyjebane na te jego itemki lol xD

pracował jak ciężki przemysł, bez żadnej domieszki chemii bo talent to dziesięć procent, reszta to morderczy trening.

Opublikowano

Znając realia to pewnie wbiłeś się koledze na konto i słowami: "przez handel" masz na myśli przerzucenie sobie itemów od niego... Za to bana nie ma bo to wygląda jak normalne przełożenie itemów, ale...

...Ale jesteś ładnym zje*** żeby kraść itemy... Już wolę jak ludzie zostawią boty i niech za nich coś robią bo itak to zabiera czas, a nie iść na łatwiznę i kraść...

Opublikowano

yy Team Metin2 że tak powiem może ci gówno zrobić jak ten typ nie ma dowodów na to że ty mu to ukradłeś,jedyne co zrobi to pewnie napisze że ta i ta postać czy tam gracz ukradł mi itemy, może być tak że jak się im zachce to Sprawdzą logi ale nie chce mi się w to wierzyć bo Cały team Metin2.pl to lenie :)

Ker169.gif

Opublikowano

Jak przez handel ? normalnie dał Ci itemy ? wątpie, że coś z tym zrobią ale to tylko pokazuje jakim jesteś noobkiem że okradasz innych -,-

ale ty ogar jesteś... wyzywasz go od noobków jak te forum jest o hackach to nic nie zmienia hacki+kradnięcie= to samo ... na 100% sam kiedyś używałeś hacków więc też moge cie nazwać noobem bo je używasz

Opublikowano

a przez logi albo ip może dojść? bo ja go haklem, miałem jego passy. ale ten koleś nie wie kto go okradł :D

To nikt sie nie dowie mozesz byc spokojny :)

Opublikowano

Widze iż wyżej sami ,,znafcy''

Przestańcie pisać głupoty iż team ma na to wyjeba*e itp. W regulaminie gry pisze iż Administracja nie odpowiada za itemy, konta , wiec bana nie dostaniesz.

Piszesz, że ,,hacknąłeś'' konto, a wchodziłeś na Jego e-mail? Jeśli wszedłeś chociaż raz, a okradziony ma trochę rozumu to masz już się czegoś bać. Wystarczy zgłosić to na Policji, jeszcze doda że stracił ważne dane ( w tym przypadku itemy w grze) i masz juz poczatki problemow.

Taki z Ciebie kozak, okradasz, a jak już to zrobisz to już trzęsiesz sie na forum.

Opublikowano

Widze iż wyżej sami ,,znafcy''

Przestańcie pisać głupoty iż team ma na to wyjeba*e itp. W regulaminie gry pisze iż Administracja nie odpowiada za itemy, konta , wiec bana nie dostaniesz.

Piszesz, że ,,hacknąłeś'' konto, a wchodziłeś na Jego e-mail? Jeśli wszedłeś chociaż raz, a okradziony ma trochę rozumu to masz już się czegoś bać. Wystarczy zgłosić to na Policji, jeszcze doda że stracił ważne dane ( w tym przypadku itemy w grze) i masz juz poczatki problemow.

Taki z Ciebie kozak, okradasz, a jak już to zrobisz to już trzęsiesz sie na forum.

Itemy w grze - ważne dane xD . napisał , że okradł gościa a nie, że mu konto ukradł - naucz się czytać. Jak mu nie wbił na e-maila to nic mu nie zrobią.

Opublikowano

Zamiast płakać, że go okradł to napiszecie może na temat ? Moim zdaniem nic się Tobie nie stanie, nie poniesiesz żadnych konsekwencji. Tyle na temat..

Rynthym rynthym. :D

Opublikowano

Administracja nic nie może zrobić.

PS

Postaw się kurwa na jego miejscu...

Oj mylisz się :) Administracja może wszystko sprawdzić w logach, a jeśli itemy byłby przekazane handlem (a nie np wyrzucone i podniesione innym charem) to ślad po tympozostał. Jeśli gościu, który stracił itamki poda ich opis (co +ile jakie bony itd) + poda nick potencjalnego złodzieja to administracja może to zweryfikować kilkoma kliknięciami a wtedy jesteś w czarnej dupie koleś jeśli chodzi o Twoje konto i wszystkie konta powiązane. Do tego ja bym Cię podpierdolił na policję, bo takich trzeba tępić :*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...