Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co zrobić z postaciami?

daio331

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem/pytanie. Otóż mam 2 postacie 54 lvl i 70 lvl na 54 mam aure G1 wir M10 i Berserka M10 oraz bodziaka 70 lvl skile m10 oba te konta mają eq w miare. Co mam zrobić sellnąć 54 lvl czy 70 lvl gdyż kasa się na postaciach skończyła a chciałbym jedną z nich dalej rozwijać?? Poza tym ciężko ogarniać 2 postacie na tym samym serwie :P Z góry dzięki za poradę

Obecnie gram na s23 Kronos. Jakieś pytanie?? pisz PW

:DPomogłem??:D daj like nie bądź żyd :)

Opublikowano

opowiedz o eq bo jak masz dobrą stal na 70 to only 70 ew zamień się tego 70 lvl za itemki

Opublikowano

Nie chodzi mi o sell na Allegro tylko sellnięcie w grze w celu dalszego rozwijania jednej z nich

Stal +7 kd obrony +4 speeda i uchyłki+4 1.5k pż 10 do Pż złodziej +8 all kd +4 10 kryt sokół +9 5-kontna +7 nno kozaki 10 miecze 1k pż i inny syf

Obecnie gram na s23 Kronos. Jakieś pytanie?? pisz PW

:DPomogłem??:D daj like nie bądź żyd :)

Opublikowano

ja bym sb 70lv zostawil. bo wiesz jest wyzszy poziom a expic tez nie jest latwo. ja bym sprzedal 54lv a tu zrobil EQ i na metki albo cos;]

Opublikowano

To tak:

Sellnij 70, i za kase / eq, które dostaniesz za niego, kup sobie pro eq na tego 54.

Dobijesz szybko na dobrym eq 65lvl. Aura G1 - ładnie.

Ten sam problem ja mam, bo mam 53 i 65 na jednym serwie ;)

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

Sellnij eq z 70lvl i kup na 54lvl,a puzniej sellnij na allegro postac 70 ikup sobie cos w is i tez sellnij i bedziesz mial pro postac na 54lvl :D

Jeśli sądzisz, że choć trochę obchodzi mnie twoje zdanie i to co o mnie myślisz - jesteś wbłedzie.

>>>Zapraszam grafików<<<

Opublikowano

Sellnij EQ z postaci 70 lvl. Szybko nabijesz lvl 70 tą 54.

Słyszymy i widzimy tylko to, co jesteśmy zdolni pojąć.

Opublikowano

Najlepiej sprzedać najlepszą postać, wtedy masz dużo kasy na rozwój mniejszego lvl'a, a pomyśl jakby było na odwrót. Sprzedajesz słabe konto (słabsze) za mniej kasy i nie masz co z nią zrobić praktycznie, bo jest jej za mało.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Sprzedaj 70 lvl z całym eq, a za zarobione yangi/sm kupisz sobie dobre eq dla tego 54 lvl i z aurą na g1 i z dobrym eq dobijesz szybko 65 lvl +.

a31acc0f.png

Lider Gildii: Nightmares

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...