Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KLOCUCHOWO - serwer SURVIVAL & free build [non-premium]

loordofdeathx2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

KLOCUCHOWO

Zapraszamy na nasz serwer!

IP: 91.204.162.131:38457

Witam! mamy do zaprezentowania serwer SURVIVAL Free Build. Serwer działa na

dobrym hostingu, który zapewnia płynną grę, zero błędów, lagów i cofek, a serwer działa cały czas 24/7.

Czemu warto u nas grać?

-Codziennie robimy eventy, typu gracze vs potwory, pvp, itp. do wygrania codziennie będą atrakcyjne nagrody, w postaci różnych surowców, narzędzi itp.,

-Po naszej krainie porozstawiane są tajne krypty, w których przyjdzie ci się zmierzyć z hordami nieumarłych potworów, by w końcu dostać się do skrzyni z skarbami, które były dotąd strzeżone.

ADMINISTRACJA

Th0e

lolcyslaw

marajhara

Serwer ruszył dopiero dziś, więc jeszcze musimy go trochę dopracować, ale wszystko będzie dobrze w ciągu najbliższych max. dwóch dni.

1346184056-U684255.jpg

Opublikowano

HaHa Śmieszna nazwa serwera xD ;p

a publikacja troszke mało rozwinięta przydało by sie więcej informacji pluginy itp

Szukam ciekawego serwa Frakcje-Survi

Jeśli macie w planach zrobić zaisty serwer

survi-frakcje dajcie mi znać pomogę

np.Budowa,Publikacja

mca.png

Opublikowano

Klocuchowo? Jestem fanem Klocucha12 (jeżeli o to chodzi xD)

Wbiję. :)

- JESTEŚ IDIOTĄ. JEBANY DEBIL TROLOLUJE DZIECI A ONE W TO WIERZĄ< Mam jego numer i razem z 3 kumplami shackowaliśmy mu kompa bo mial haslo 123 . Jak można go Lubic.

Pozatym dzieciaku - Ogarnij sie , nie tworzy sie serwerów na cześć noobków które mają kolegów w internecie bo reszta chce mu wpierdolic.

Opublikowano

- JESTEŚ IDIOTĄ. JEBANY DEBIL TROLOLUJE DZIECI A ONE W TO WIERZĄ< Mam jego numer i razem z 3 kumplami shackowaliśmy mu kompa bo mial haslo 123 . Jak można go Lubic.

Pozatym dzieciaku - Ogarnij sie , nie tworzy sie serwerów na cześć noobków które mają kolegów w internecie bo reszta chce mu wpierdolic.

Lol człowieku on se jaja robił a ty z mordą do niego co koleś ..... ! Takie bajki to opowiadaj mamie a nie nam Zalosne

Szukam ciekawego serwa Frakcje-Survi

Jeśli macie w planach zrobić zaisty serwer

survi-frakcje dajcie mi znać pomogę

np.Budowa,Publikacja

mca.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...