Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Hamachi, mod i program :)

dzimen110

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Gram na pewnym serwerze Hamachi. Potrzebny mi mod SF. Dodałem serwer do ServerInfo i dziala, tylko jak wybieram postać to wywala do logowania. Co zrobić żeby działał mod? Bo potrzebny mi bot co kupuje i sprzedaje itemki (na modzie komenda : /bot ). Za pomoc dam limit lajków :D

Opublikowano

Nie chcę Cie tym postem obrazić, ani urazić, ale.. Masz najnowszego moda?

Tak, mam najnowszego ze stronki kamera, ale nie działa :D

Opublikowano

Może jesteś na jakiejś mapie, której mod nie odczytuje (nie jest wgrana do kamermoda) i przez to bug wywala do logowania.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Może jesteś na jakiejś mapie, której mod nie odczytuje (nie jest wgrana do kamermoda) i przez to bug wywala do logowania.

Jestem w m1, pomoże ktoś? będzie dużo lajków i 5* do profilu. Może jest jakiś programik (YangBug 2.0 się nazywa to na kamermodzie ) żebym mógł pobrać?

Opublikowano

Wydaje mi sie (NIE MOWIE ZE SIE NIE DA WYDAJE MI SIE) ,że nie mozna miec priv hamachi i kamermoda

Własnie mi się też tak wydaje, ale nie wiem czy to prawda ;).

@Ref

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...