Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] skille i pacc

anzek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

Mam problem a dokladniej dylemat niewiem jakie powinienem miec skille na 45 lvl palladynem na serwie pvp poprostu niewiem czy musze do skilowac zeby bezsensu nie stracic pacca :/ prosil bym o jakas statystyke na jakich lvl jakie skille albo tylko skill do mojego lvl

Opublikowano

Sraj na tych ludzi co piszą ciągle skile 85+. Zaufaj mi ze skilami 75 u palka hity nie małe wchodzą a i tak palek bd. miał małe waste.

Skile 85+ przydają się od ok. 80lvla kiedy używamy "assek". Pozdraiwam.

PS. Dodam że teraz wprowazdili trenerów dla pacca więc w dzień expisz a w nocy skilisz afk.

Poszukaj w google info o trainerach.

Opublikowano

ile mozna tak wytrenic na tym offline trainie?? Bo mam 70 wiem ze to bardzo slabe skille :0 ale ogarniam nawet xD 45lvl na skillach 70 wstyd ale to z lenistwa

Opublikowano

75skill + pal armor to 77skil, wiec raczej Ci styknie, ale nie zapominaj, ze jak wylogowywujesz sie to wbijaj na offline training ! ale ja tam wole skilowac do oporu, bo mam 21palka i 84skil i mam czasem na hita cyca

1377531174-U173186.png

Opublikowano

dzieki za odpowiedzi z tego co wnioskuje to 75 styknie mam narazie 73 ale kumpel bije juz lvl na sorcu wiec bd mial monka na online train a pall arma tez kupie bo latam z biednym eq troszke :0 czyli dark helm belted cape blue legi bohy i vampirka takie eq mam bo stawiam bardziej na lekkie itemy zeby wziasc spearow i potow jak naj wiecej ale przypuszczam ze jak zaloze pall arma to nic wielkiego sie niestanie bo on wazy okolo 120 moge sie mylic bo pisze z komorki i niepamietam zbyt ile wazy . Jeszcze jedno pytanie ale wydaje mi sie ze to bedzie bardziej pod nowy temat gdzie expic na yalaharze ciagle expie na w alchemicznej dzielnicy(alchemist quarter) tylko ze powoli juz idzie ten lvl nie tak jak na 38 - 45 lvl obecnie mam 48 i juz mi to zajmuje chwile nie tak jak kiedys wiec jak w pytaniu gdzie expic w yalahar podajcie dzielnice albo cos

Opublikowano

odpowiedź udzielona , zamykam .

Jeżeli chodzi o to expienie , pisz tutaj :

http://www.mpcforum.pl/topic/505298-gdzie-expic-bocic-lub-skillowac/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...