Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[GTA:SA][SZUKAM]Mod pomieniający wszystkie samochody :P

ZjeemCie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakoś mnie coś wzięło żeby zagrać w San Andreas ;f ... Ma może ktoś takiego moda ? Może być tam z jakimiś innymi dodatkami nawet ... Ale chodzi mi o to żeby samochody były zrobione solidnie ;P bo raz miałem takiego moda co alufelgi były większe od drzwi samochodu -,-' ...

. Najlepiej żeby to była instalka ;p lub coś w tym stylu ...

LAJKI BĘDĄ RZECZ JASNA :D

Opublikowano

Proponuje sciagnac GTA Parking

http://gta.net.pl/312,artykul,gta.html

Tutaj masz tuta jak go obslugiwac

A tutaj masz samochody ktore sa w swiecie realnym, mozesz sobie wybrac, sciagnac i podmienic poprzez program

http://gta.net.pl/011008,downloadcat.html

Licze na like :)

Opublikowano

Pamiętam że jak ostatnio bawiłem się w GTA Parking to żadne GTA mi nie chodziło :D Więc dlatego szukam coś w formie instalki podmieniające wszystkie samochody :)

Ale dzięki za chęci :) like ewentualnie jak nic nie będzie to wrócę do tego :D

Opublikowano

Tam nie ma nic skomplikowanego aby sie nie podmienily autka :) jak czytalem na forach to w takich instalkach (ktorych nigdzie nie moge znalezc bo najprawdopodobniej takich nie ma) jest wiecej zbugowanych aut tych co ci podmieni niz bys sobie sam pojedynczo podmienial autka :).

Teraz szukalem to proponowalbym Ci abys zrobil sobie konto na chomiku kupil transfer(jest bardzo tani) i sciagnal "california mod gta sa" on wazy ponad 2 GB i go zainstalowac u siebie, chyba ze to sa pliki do podmiany albo juz gotowy SA z tym modem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...