Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Zmiana języka black ops(angielski,polski obobjętnie)

Nyuri

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie! Potrzebuję pomocy, a wiem że na tym forum znajdują się ogarnięci ludzie którzy mogą mi pomóc. Więc tak jakiś za przeproszeniem ,,frajer" sprzedał mi konto steam CoD BO w wersji ruskiej wszystko byłoby ok jeżeli powiedziałby mi jak zangielszczyć czy spolszczyć tę grę, jednak tak się nie stało. Chodziłem po różnych forach godzinami jednak tam same linki z megaupload lub przestarzałe więc prośba jest prosta proszę o link do działającego zangielszczenia lub spolszczenia z wszystkimi plikami, dodam że gdy próbuje poprostu zmienić

język przez steam wyskakuje wszystkim dobrze znany błąd exe cannot find MPCforum, a po zmianie na ruską wersje wszystko zaczyna działać(niby multiplayer można grać po rusku, tylko weź tu zmień opcje graficzne lub ustaw sobię inne bronie). BŁAGAM O POMOC!

Opublikowano

Siemka przypinam sie do tego tematu i tez bym chcial wiedziec jak ten jezyk zmienic chodzby na angielski bo juz ie mam sily a pragne juz zagrac sobie :D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jak mi wyjaśnicie które pliki są potrzebne do spolszczenia to je wrzuce na jakiś hosting.

Potrzeba wszystkie pliki localized.iwd cały folder MPCforum i plik localization.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...