Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Proste pytanie o bonus switcher!

kubus17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam zamiar użyć owego programu, tylko mnie zastanawia jedna rzecz.

Jeżeli sobie ustawię np. tak:

Bon 1: Abs na strzały 15%

Bon 2: Abs na miecze 15%

Bon 3: Abs na 2reke 15%

Bon 4: Abs na sztylety 15%

Bon 5: 3.500 PŻ

A do danego itemu wejdą mi takie same bonusy tylko w innej kolejności to czy bot zatrzyma się czy będzie zmieniał do momentu aż dany bonus będzie na właściwym miejscu?

Pozdrawiam.

Opublikowano

Tak zatrzyma, nawet jak będą źle poukładane tak jak napisałeś, np. bon na strzały może być w slocie 4. Bot zostawi takie cos.

Opublikowano

Wypakuj od nowa klienta i wgraj do niego bsa, wyłącz przy tym antywirusa. Jeśli dalej będzie go brakować to ściągnij z neta.

Opublikowano

Może być zminimalizowany czas zależy od serwera na takiej pandorze można nawet 8 zmianek na 1 sekunde

Na jakim serwerze tego używasz? ;], bo szukam serwera;p

Opublikowano

Zatrzyma, chociaż najlepiej ustawiać w bs'ie max. 3/4 bony, bo żeby 5 bonów jest ciężko ustawić

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Wszystko śmiga pięknie :) Zmieniać na szybkości: 500 ? I czy metin może być zminimalizowany czy nie? ;)

Tak metin może być zminimalizowany, ustaw na 500 jest to najlepsza szybkość, nie omija i w miarę szybko zmienia.

Opublikowano

Tak metin może być zminimalizowany, ustaw na 500 jest to najlepsza szybkość, nie omija i w miarę szybko zmienia.

No widze niezłe nabijanie postów po jakiego ch*** podwajasz mój post. 1 odpowiedź chyba mu wystarczy nie ? -.-

Opublikowano

może Ci się zdarzyć że jeżeli masz zbyt dużą prędkość (np, zmianka co 5ms) to się nie zatrzyma i przeleci. Osobiście tak miałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...