Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z fraps ;_;

Euclys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, ściągnąłem pełną wersję frapsa, jest gites, ale kiedy skończę nagrywać to zapisują mi się 3 filmy, czyli 3 party, jeden 3,97GB, drugi 1GB, a trzeci part 106mb....

W dodatku nie nagrał mi się cały mecz z lol'a, który trwał jakieś 42min. tylko urywki... Co zrobić, żeby zapisał mi się film w jednym pliku i nie ważył tak cholernie dużo ?

Opublikowano

Rozmiar jest zależyny od tego w ilu FPS'ach nagrywasz i na jakiej rozdzielczości. U mnie np. 15 minutowy materiał waży ~40-80 GB (zależy od gry). Co do dzielenia - nie da się tego ominąć. Może, masz ustawionego hotkeya na F1 i jak wciskasz by wybrać champa to stopujesz / startujesz?

@UP

Chodzi Ci o 9999 FPS'ów ? Lolz ? To plik ważył by 30 GB = 1 sekunda. 60 FPS'sów to jest maximum, więcej nie potrzeba bo grę masz płynną, a YouTube i tak obsługuje tylko 29.97 FPS.

he?

Opublikowano

Miał na myśli 9999 max nagrywania jeden kawałek. Też miałem taki problem, ale pobrałem inną wersje i jest już okej. Wagi pliku nie zmienisz, wada frapsa - jakoś najlepsza ale waga najgorsza.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Może ja coś dodam na koniec.

Tą wagę pliku zmniejszysz, jak zrenderujesz w sony vegas, a później skonwerterujesz na .mp4 ;) Po tej mieszance na YT będzie HD. Również nie będzie dużo zajmować.(jak renderowałeś w hd)

201581433273810245187.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...