Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Ile zarabia średnio KW1S a ile IS

Skipper_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zależy od bitwy. Na kw-16 raczej zawsze wyjdziesz na +, mimo przegranej bitwy. W IS'ie koszty naprawy i droga amunicja, przekłada się na duże wydatki, często na stratę nawet przy wygranej. Ale z epickiej bitwy można wyjść te 10tys. na czysto :)

Pozdrawiam

Opublikowano

w tytule piszesz kw-1s a teraz kw-1 więc się zastanów o jaki czołg ci chodzi

na kw-1s nigdy prawie sienie wyjdzie na +chyba,że masz lufe 85mm

Opublikowano

KW-1S ujdzie ale IS to prawie zawsze na - o 5k :D Nie radze tym grać :D

>>>> Jakże będą chrząkać warchlaki gdy usłyszą jak cierpiał stary dzik <<<<

Opublikowano

hahaha widać nie umiesz grać IS'em. IS'em wychodzi się tylko na + a kw-1s tylko na - więc idź grać w metina a nie udzielasz złych rad

Nie wiem jak to jest możliwe, gdyż koszta naprawy IS'a są 2x wyższe. Jeszcze coś takiego mi się nie zdarzyło, by IS'em zarabiać więcej od Sporta...
Opublikowano

no nie wiem widocznie nie umiesz grać ja wyciągam 10 tysiaków a po bardzo dobrej bitwie 15-16 tysiaków (wszystko odliczone naprawa i pociski)

mi się kw-1s prawie nigdy nie udawało wyjść na + a jak wychodzilem to marne 5 tysiaków

Opublikowano

Na sporcie potrafiłem wycisnąć ponad 20k po odliczeniu. Działo 122mm po prostu wymiata jak na 6 tier. Widocznie Ty masz problemy, IS'a rzuca głównie na top, do sporta trzeba mieć trochę umiejętności...

Opublikowano

Nie trzeba on jest fenomenalny to niszczyciel. Ja na nie jakos nie mam taktyki i zawsze 800-1000 expa przywoza.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Widać nie umiecie grać ja zawsze wychodzę na plus czy to KW-1S czy IS czy KW-3, S-51 zawsze na plus... oczywiście to nie są wielkie sumy, tylko przy przegranej bitwie na S-51 jest problem bo kasy mało dostaniesz, jak pociski wystrzelasz to za jeden 1,6k trzeba zabulić.

07919872454565140601.png

Opublikowano

Nimi nie da sie nie umiec grac bo sa pro w porownaniu do innych nacji nie trzeba zadnych umiejetnosci miec. A pociskom chyba maja ceny zmniejszyc.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

hahaha widać nie umiesz grać IS'em. IS'em wychodzi się tylko na + a kw-1s tylko na - więc idź grać w metina a nie udzielasz złych rad

Odezwał się. Same umiejętności nie wystarczą (moje nie są zbyt duże gram od niedawna) ale team, jak trafia się na dzieci niepotrafiące grać to uwierz mi że nie da się zarobić ale KW-1S grało mi się lepiej :P Zawsze zarobiłem.

>>>> Jakże będą chrząkać warchlaki gdy usłyszą jak cierpiał stary dzik <<<<

Opublikowano

Ja jak robiłem IS to przed nim jeszcze był KW-3 ;] Mogę wam spokojnie powiedzieć, że każdym czołgiem wymaxowanym da sie wyjść na +. IS-3 gdy miałem podstawowe działo cały czas traciłem, a jak kupiłem BL-9 to wychodziłem spokojnie 10k na + ;) Teraz jezdze IS-8, nie mam najlepszego działa to mało kiedy wychodze na + ;)

"Kiedyś usłyszałem jedną bardzo mądrą rzecz, że na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych, tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani."

~Słoń

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...