Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Olaf vs Irelia

TheMati1092

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Irelie polecam w 100% . Stun,lifesteal,doskok - jednym słowem maszynka do zabijania :> Grałem nią wiele mieczy i nadal mi się nie nudzi ;)

A co do Olafa - też go posiadam, Olaf moim zdaniem kontruję idealnie irelie. Ma bardzo dobre ult, true dmg, slowa.

Gdybym miał wybierać wybrałbym Irelie - większa zabawa z gry ;)

Opublikowano

Grałem tylko Irelią, ale po tym jak widziałem jak się gra olafem to twierdzę ,że lepsza Irelia.

Doskok, ulti aoe, lifesteal w biernym skillu.

Opublikowano

Irelia w 100%, ma ona te ulti obszarowe, niszczy late, true dmg, lifesteal, doskok, ulti obszarowe.

Polecam:

39_Web_0.jpg

Opublikowano

Irelia. Olafowi brakuje jakiegoś doskoku do przeciwnika, a sam slow nie wystarcza. No i Irelią gra się dużo przyjemniej.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Irelia

• bardzo dobry DMG nawet jeśli budujemy ją pod tanka
  • dobrze farmi
  • twarda baba!
  • niestety skuteczność wymaga itemów
  • z racji powyższych faktów - nadaje się tylko na solo top

Olaf

• bardzo dobry DMG w początkowej fazie gry
  • dość twardy
  • jeśli radzisz sobie ze skillshotami - Q jest zaje... bardzo dobrym skillem jest :)
  • wymaga BB na początku albo trzeba być bardzo oszczędnym...
  • chyba jeszcze bardziej niż Irelia wymaga itemów do skutecznej gry

Jeśli ja miałbym wybierać - brał bym Irelię. Obie postacie są fajne. Ale Irelia poprostu mi się bardziej podoba.

Opublikowano

Irelia. Olafowi brakuje jakiegoś doskoku do przeciwnika, a sam slow nie wystarcza. No i Irelią gra się dużo przyjemniej.

Jeśli ma sie dobre spelle to olaf potrafi zdominowac irelie,z resztą nie tylko ją.Wtedy ten 1 slow wystarczy i irelia leci na dobre combo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...