Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MainSRO | 80 Cap | ONLY CHINESE | PvP server

pettka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logo.png

Info:

Exp Rate:15X

SP Rate:15X

Gold Rate:3x

Alchemy Rate:1X

Job Rate:20X

+ na start 250k SP , grab pet 28dni , i jakieś tam duperele typu HP , MP, speed ; )

Gdy już wejdziecie na strone główną i zobaczycie, że strona jest turecka - nie uciekajcie :) tak oczywisićie, server jest turecki ale znalazłem paru turków którzy, ogarniają ang na poziomie komunikatywnym :) ale nie o to tutaj chodzi.. dla nas liczy się przede wszystkim FUN - i na tym serverze na prawdę można go mieć poprzez JOB itd [ładnie tępi się turków :D ] Jednak potrzeba trochę więcej wiary na servie :) server wyszukałem na elitepvpers jakieś 2/3 dni temu. Do tej pory widzialem z 15-20 osób online, ale to dopiero początek :) Jeśli ktoś grał na Lyke Online to właśnie ten server jest podpasowany pod niego [ nawet nie wiem czy to nie Ci sami administratorzy :) ]

Suny po teleporcie / restarcie są +5 FB , 100% stat

Jak widać Job rate jest 20x więc karawanek na pewno nie zabraknie bo właśnie z nich żyjemy :)

SUNy 8dg możemy kupić za gold w NPC a żeby mieć na nie trzeba przejść trade [ albo bocić i zbierać gold :p ]

Jakieś pytania? Pisz ! w miarę możliwości postaram się odpowiedzieć :)

NA START W MIARĘ MOŻLIWOŚCI MOGĘ POTAXOWAĆ, POMÓC W KARAWANCE ABY KUPIĆ SETA 8DG !

nv9yeo.jpg

2rml91c.jpg

34pjq53.jpg

2m4ruph.jpg

2roiae1.jpg2tf94.jpg

Opublikowano

na chwile obecną 30 osób online :) powoli rośnie a atmosfera na prawdę bardzo fajna - stare dobre czasy 80 cap + job :)

Opublikowano

W tej chwili jest około 60 osób na servie i stale rośnie założyliśmy własnie gildie o nazwie TurksFearUs bo jak na razie 90% serva to turasy i potrzebujemy ludzi do gildi aby ich pocisnąć jak cos to pisac do Vixa , shizeR lub ViCuS ;D:D

Zapewniamy golda na start, częste karawany i taxi oczywiście ;D

Opublikowano

na chwile obecną 30 osób online :) powoli rośnie a atmosfera na prawdę bardzo fajna - stare dobre czasy 80 cap + job :)

No nie ma to jak stare dobre czasy z sunami u NPC...

Opublikowano

No nie ma to jak stare dobre czasy z sunami u NPC...

jesteś taki cwaniak czy po prostu udajesz cwaniaka? :) chodziło o cap, SUNy dodają tego uroku, ale widać, że server nie dla Ciebie chyba.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@theDiox, ile grasz w silka?

To jest typowy Oldschool serwer, czyli "stare dobre czasy" a te suny to i mi się nie podobają.

Taki serwer jak ten to bardziej dla weteranów :)

żadne downloady mi nie działają... nie wyszukują plików :/

Ma ktoś może wrzucić media.pk2 albo wie skąd ściągnąć od nich?

== Weteran Silkroad International ==

Varios = 74Lv

Bow//Fire//Cold

Serv - Mercury = Isro

[*] 7 sierpnia rocznica kradzieży [*]

Opublikowano

@refresh

podobny server można znaleźć na elitepvpers... kto chce ten znajdzie, dokladnie Efesilkroad Online :) exp rate wieksze, suny w NPC, trade x100

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...