Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Eventy

damiaro23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć zakładam nowego priva i chciał bym was poprosić żebyście pomogli mi wymyśleć jakieś nowe super eventy! Z góry dzięki za pomoc ;]

Opublikowano

najprostsze to poszukiwanie gm'a. Może być też taki konurs, że kto pierwszy znajdzie jakiś przedmiot dostaje nagrodę, albo jakiś specjalny quest, który jest włączony tylko na kilka dni i chodzi w nim, żeby jak najszybciej zabić ileś tam osób lub ustanowić na kilka dni drop jakiegoś przedmiotu z każdego moba. takich pomysłów może być masa ;)

PS: ten twój priv to ma być dedyk czy hamachi? :)

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Na żadnym serwerze nie spotkałem się ze złym GM, takie coś ma być na PL. Znaleźć GM okrutnego i go zabić, za to byłaby nagroda.

Na prywatnych tego nie widziałem, także masz dla siebie. :)

Opublikowano

zbieranie jajec wielkanocnych :>

albo robienie wydmuszek

a tak na poważnie, to samemu coś lepiej samemu wymyślać , nie pytać się bo wszyscy będą o tym wiedzieli i będzie bez niespodzianek !

PS. nie zapomnij o input'ach

Opublikowano

Zbieranie jajek wielkanocnych to chyba nie w tą pore ;D Z tego co pamiętam to ostatni event na którym byłem to wszystkie państwa na pustynie i kto ubił metki najprędzej, można było innym państwom przeszkadzać oczywiście ;) Fajna zabawa ale trudno troche z czasem bo jak ubiją w tym samym momencie to trudno wybrać zwycięzce, i za to oczywiście na serwie hard było 50% expa dla wybranego państwa, a jak masz serv easy, albo hamachi to nie wiem, możesz też zrobić turniej pvp ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...