Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[FAQ] C9

Zealdor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaką klasę wybrać? Jaka jest najlepsza.

• O tym jak gra się każdą klasą jest mnóstwo filmików na youtube, nie ma sensu o tym pisać. Klasy wydają się dość zbalansowane i tak naprawdę wszystko zależy od umiejętności operowania swoim charem i dobrania odpowiednich skilli.

Jak wygląda rozwój postaci?

• Rozwijanie naszej postaci głównie opiera się na dobieraniu odpowiednich skill. Ciężko stworzyć postać idealną i odpowiednią zarówno do PVP jak i do PVE. Statystyki jak STR czy WIS dodawane są automatycznie. Także itemy których używamy nie maja aż tak dużego znaczenia (+ itemow nie jest brany pod uwagę przy PVP). Oprócz tego na 20 lvl wybieramy jedną z kilku klas dostępnych dla danej profesji.

Jaki jest maksymalny lvl?

• 50.

Cash Shop

• W chwili obecnej Cash Shop nie jest dostępny.

Czy Trading Office jest wspólny dla wszystkich miast i kanałów?

• Tak.

Po zalogowaniu nie mogę nic sprzedać, wyjąć z Warehouse itp.

• W grze ustalamy hasło dostępu do konta. Ma to zapobiec wyczyszczeniu postaci w razie włamania na konto. Hasło ustalamy poprzez kliknięcie kłódki obok Mini Mapy.

Jak zresetować skille?

• Restet skilli jest dostępny przy wyborze klasy na 20 lvl. W późniejszym etapie gry jest to możliwe tylko za pomocą Cash Shopu.

Do czego służą skill stone.

• Do używania skilli z klas.

O co chodzi z kryształami?

• Za wykonanie niektórych questów dostajemy kryształy, które można wymienić na mikstury stale zwiększające statystyki naszej postaci.

Do czego jest stamina?

• Na samym dole ekranu mamy obecną ilość staminy. Codziennie o 17 zostaje odnowiona do 150 punktów. Oprócz tego w każdą sobote odnawia się booster 250 pkt. Który jest aktywowany jeśli zużyjemy nasz dzienny limit.

Dlaczego na niektórych itemach jest kłódka?

• Kiedy zakładamy itemy Magic lub Rare zostają one zablokowane i nie można ich potem przekazać innemu graczowi. Item można odblokować za pomocą scrolla z Cash Shopu.

xxx

Opublikowano

Prosiłbym o dodanie moich tutków:

http://www.mpcforum.pl/topic/677579-mini-tut-jak-zagrac-w-c9/

http://www.mpcforum.pl/topic/677393-mini-tut-jak-dostac-sie-do-piekla/

Opublikowano

Nie opisałeś do czego służy stamina i co daje tylko kiedy się regeneruje ............. napraw to ale i tak like bo pomocne

Opublikowano

Jak mam jakiś item z bound'em ( zablokowany ) to mogę go jakoś odblokować ? :)

epic fail ... nie doczytałem ;f

pytanie nr2 ... Jestem w gildii i podobno moge wykupić sobie buffy ale jak wchodzę w buffy to nic nie mam WTF ? proszę o odp :)

pytanie nr3 ;f ... niektórzy mają takiego jakby niebieskiego liścia na prawo od nicku .. co to jest , po co to jest i jak sobie coś takiego zrobić ? :D

wszyscy już powinni wiedzieć że daję lajki za odp :D

Opublikowano

To jest buff ten niebieski lisc po 10 lvl dostajesz za misje bodajze i mozesz tego uzyc i masz taki buff na start :P

Opublikowano

A co z tymi buffami gildii ? Podobno mogę kupić jakieś zielone ale jak w chodzę w gildyjne buffy to nic nie mam ...

dobra rozkminiłem

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Faq dlaczego nie jest aktualizowany...?

Co do WhiteSoldiera, przecież to głupie nabijanie postów, niby ktoś ma uwierzyć, że nie wie jaka strona, wpisanie c9 w google to 1s i pierwszy link ^^

fs.png

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Jaką klasę wybrać? Jaka jest najlepsza.

• O tym jak gra się każdą klasą jest mnóstwo filmików na youtube, nie ma sensu o tym pisać. Klasy wydają się dość zbalansowane i tak naprawdę wszystko zależy od umiejętności operowania swoim charem i dobrania odpowiednich skilli.

Jak wygląda rozwój postaci?

• Rozwijanie naszej postaci głównie opiera się na dobieraniu odpowiednich skill. Ciężko stworzyć postać idealną i odpowiednią zarówno do PVP jak i do PVE. Statystyki jak STR czy WIS dodawane są automatycznie. Także itemy których używamy nie maja aż tak dużego znaczenia (+ itemow nie jest brany pod uwagę przy PVP). Oprócz tego na 20 lvl wybieramy jedną z kilku klas dostępnych dla danej profesji.

Jaki jest maksymalny lvl?

• 50.

Cash Shop

• W chwili obecnej Cash Shop nie jest dostępny.

Czy Trading Office jest wspólny dla wszystkich miast i kanałów?

• Tak.

Po zalogowaniu nie mogę nic sprzedać, wyjąć z Warehouse itp.

• W grze ustalamy hasło dostępu do konta. Ma to zapobiec wyczyszczeniu postaci w razie włamania na konto. Hasło ustalamy poprzez kliknięcie kłódki obok Mini Mapy.

Jak zresetować skille?

• Restet skilli jest dostępny przy wyborze klasy na 20 lvl. W późniejszym etapie gry jest to możliwe tylko za pomocą Cash Shopu.

Do czego służą skill stone.

• Do używania skilli z klas.

O co chodzi z kryształami?

• Za wykonanie niektórych questów dostajemy kryształy, które można wymienić na mikstury stale zwiększające statystyki naszej postaci.

Do czego jest stamina?

• Na samym dole ekranu mamy obecną ilość staminy. Codziennie o 17 zostaje odnowiona do 150 punktów. Oprócz tego w każdą sobote odnawia się booster 250 pkt. Który jest aktywowany jeśli zużyjemy nasz dzienny limit.

Dlaczego na niektórych itemach jest kłódka?

• Kiedy zakładamy itemy Magic lub Rare zostają one zablokowane i nie można ich potem przekazać innemu graczowi. Item można odblokować za pomocą scrolla z Cash Shopu.

więc zaczynamy poprawiać max lv 56 SKill, reset scroll nie tylko w cash shop również z skrzynki na 25 lv zanim zaczniesz opisywać sprawdzi gre :)

Jak mam jakiś item z bound'em ( zablokowany ) to mogę go jakoś odblokować ? :)

epic fail ... nie doczytałem ;f

pytanie nr2 ... Jestem w gildii i podobno moge wykupić sobie buffy ale jak wchodzę w buffy to nic nie mam WTF ? proszę o odp :)

pytanie nr3 ;f ... niektórzy mają takiego jakby niebieskiego liścia na prawo od nicku .. co to jest , po co to jest i jak sobie coś takiego zrobić ? :D

wszyscy już powinni wiedzieć że daję lajki za odp :D

więc pytanie nr 3 . Liści dostaje się na 2 lv`u po zakończeniu Turiala nie zrobiłeś truiala nie dostaneisz listka :)

a ten listek daje 5 str 5 wis itd :) i to jest odznaczenie podajrze 2 lub 3 lupa od góry w oknie postaci ( Statystyki )

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...