Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Cóż to za gra?

TheGreatLee39

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wymagania nie są duże.

Cele:

Bicie levela, wykonywanie questów i chodzenie po instancjach.

Btw. większość pyta jaki rodzaj to gry. Jest to non-target.

@Edit gra się przyjemnie. Ja gram razem z Baksiem i mam 7 lvl.

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

Coś jak vindictus tylko moim zdaniem dużo lepsze, a grafika w vindictusie wcale nie jest lepsza :) Chodzisz insty-miasto-insty-miasto-insty........ i tak w kółko z tym że jak się gra z ludźmi, to się tak szybko nie nudzi ;D

Opublikowano

Ta gra ma już 3 lata tylko u nas dodali słowo seal do nazwy i zaciesz mają oficialna data premiery na świecie to 30 kwietnia 2009 roku wystarczy wpisać w google. Normalnie gra się nazywa Contained of the ninth czy jakoś tak wiem, że z błędem napisałem ale nie umiem perfekcyjnie angielskiego :P

Opublikowano

Jest jakies ograniczenie lvlowe ?

Maksymalnie 50 poziom.

Według mnie grafika w niektorych momentach przypomina trochę metina, tylko że animacje są o niebo lepsze.

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Lepsza od Vindicusa, lepsze rozwiązania, jak dla mnie minus, że każdy ma swojego "Dungeona", nie ma tego dreszczyku emocji, czy spot będzie wolny i nie spędza się tyle czasu z graczami jak to było na 4story, czy metin2. Gra jest oczywiście o niebo lepsza od tych dwóch gier, ponieważ ma lepsze animację, czy grafikę. Na każdą klase przypada od groma skilli. Wychodzi nowa klasa "Shadow", więc widać, że coś się dzieje. Gra jest w agnielskiej wersji językowej, ale bardzo łatwo się połapać.

Opublikowano

Wystarczy mieć z kim grać :) Chodzisz drużynowo na dungeony (im więcej osób, tym trudniej), ogólnie gra jest fajna, gdy się ma z kim grać i ma się jakiś wyznaczony cel w grze :P I nie jest nim wbicie maksymalnego lvla, bo to nie problem, tylko np. stworzyć bardzo dobrą broń na wysoki poziom :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

1. To gra do PvP, nie PvE. Nie należy liczyć na rajdy, czy wojny gildii. Maks graczy do 8vs8.

2. Najlepsza gra Action MMO (według mnie), może jeszcze Dragon Nest.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...