Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]bonusy dla zalogi IS

GrzesMrokuS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Towarzysze działają dopiero jak wszyscy z załogi mają 100% i łącznie daje 5 dla załogi, działają także na Kamuflaż, Naprawę i Gaszenie ( nawet jeśli któryś z nich zostanie ranny/ zginie ), jeżeli dodasz Wentylację, która też dodaje 5 to naprawdę czuć różnicę, osobiście polecam ten skill jako 1. w HT. Później naprawa i dalej jak pasuje, ale to tylko moje zdanie.

9c5e8497803a7cb2gen.jpg

Dzięki znajomemu mam teraz zaje**stą nazwę :F

Opublikowano

Każdą następną umiejętność jest dwa razy trudniej wbić od poprzedniej, tak więc trochę poczekasz na działanie Towarzyszy skoro dałeś mechanikowi naprawę, zawsze można zresetować. Często później się daje te umki co działają od razu bo ciężko wyexpić. Ja bym zamienił mechanikowi na Towarzyszy a później wszystkim Naprawę, czyli tak jak pisałem wyżej. Nie zawiodłem się na tym. Jakby co naprawa na 100% daje 100% szybszą naprawę. Jako, że WG specjalnie ubogo opisało skille żeby zarobić na ich zamianie to podaję ten LINK

9c5e8497803a7cb2gen.jpg

Dzięki znajomemu mam teraz zaje**stą nazwę :F

Opublikowano

hmm dowódcy dalem towarzysze a mechanikowi naprawe i się jeszcze nad 2 zastanawiam ładowniczy,celowniczy

Czy ty naprawde taki pusty jestes przecierz napisał ci BloodyMoon ze jak dajesz towarzysze broni to tylko i wyłacznie wszystkim nie mozesz dac jednemu bo to wtedy nie działa.

Dobra juz nic

1372333810-U137250.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...