Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Cabal a Ts

ostrykebab14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Mam następujący problem , otóż do komunikacji używam głównie ts3 ,czy w jakiś FPS czy w MMO,lecz gdy gadałem na ts i grałem w cabala ,to miałem w nim co jakiś czas ścinki na kilka sec , gdy przerzuciłem się na Skype problemu nie było ,ale wiadomo jak to Skype , zjada pamięć i jest nie poręczny w grach, jakieś propozycje jak naprawić ten problem z Ts a cabalem ?Pozdrawiam Loger

76561198024453432.png

Pomogłem ? Daj Plusika +

Opublikowano

TS3 zabiera mniej pamieci niz Skype, ts nie wplynal by na tyle aby ci sie gra scinala w sposob wiekszego poboru pamieci ram lub neta. Powylaczaj gg, zamknij przegladarke jak nie uzywasz i po klopocie lub na serverze akurat wtedy ja uzywales bylo lekkie przeciazenie i lagi miales. Lub poprostu sygnal od nadawny neta byl slabszy

Opublikowano

Jako doświadczony gamer o takich podstawoych rzeczach wiem ... a sprawdzałem kilkukrotnie gre z włączonym skype a ts , zawsze na ts jak gadalem scinało mi co jakiś czas na jakiś czas ,internet mam 6m/b cabal i tak wcina juz w ch** pamieci a tak btw nie używam gg

76561198024453432.png

Pomogłem ? Daj Plusika +

Opublikowano

Hmmmm... Mi nie ścina ts z cabalem :D Sterowniki pościągaj do wszystkiego najnowsze i aktualizacje systemy może jeśli ci nie pomoże to i tak wyjdziesz na dobre :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...