Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Sniperki

Mcc1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem chce zacząć uczyć się qs i jakie polecacie sr mam nx do wydania na nie bo sobie zrobilem nowe konto zeby na starym sobie nie popsuć będą Like :)

Opublikowano

Najlepszymi snajpami do QS są L96A1 AW i L115A3, bardziej polecam AW, ale obie są świetne, kwestia gustu.

Opublikowano

bicz plis

Jak chcesz sie nauczyć dobrych qs to nie zaczynaj z bronią za nx

zacznij na zwykłej l96a1 na początku trudniej ale skill szybciej przybywa :)

Opublikowano

@up AW jest w praktyce inne ponieważ posiada tłumik który nie daje ujemnych modyfikatów a tłumik w zwykłej L96 daje :)

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Chciałem cie uświadomić że mimo tych samych statów nie są takie same ;).

Dla mnie L96 jest sztywne i jej nie lubie a AW to inna bajka (dla mnie w praktyce) a to że snajperki z jednej rodziny nie znaczy że AW mu sie nie spodoba ;].

Ja polecam kupić z 3 najlepsze snajpy na 1 dzien i przetestować :)

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Bywalec
Opublikowano

L96A1 AW jest nuda już bo każdy ma

L115A3 / A2 nie jest celna na dużą odległość.

Kup FR F2 lub TPG-1 PRO

FR F2 ma ten plus że kosztuje mniej niż inne snajpy

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

możesz też kupić L115A3 i przerobić ją na Muszkieta - rewelacyjna snajpa - kiedyś podniosłem to takie QS mi wychodziły że to byłą chyba większa zasługa broni niż skilla :P

bez youtuba

Opublikowano

Tpg-1 pro nie za bardzo nadaje sie na qs bo ma za "mocny" zoom ale ja np mam to i nawet niezle mi wychodzi oczywiscie szalu nie ma ;p

Wdlg mnie jak na poczatkujacego to kup l115a3, l96a1 aw, trg-41, m1866 lub tango

Z wyzej podanych ja bym kupil jednak tango szybko sie zbiera po strzale ;)

Mysle ze uzyjesz mojej podpowiedzi xD

Opublikowano

Trg-41 - na qs ćwiczyć na takie mapy jak junk, sector itd, bo jest na to idealna, ma innego zooma niż np. Tpg1 czy Tpg-pro, nie wiem jak to powiedzieć...taki lekki i płynny xD Sam tą snipą grałem przez dobre 60D i szło mi lepiej niż AW czy Tpg1, które nie wyrabiały przy moich LM czy RM xdd. No, oczywiście, na mapy takie jak kill creek nawet nie ma sensu jej zbytnio zakładać, bo albo strzał nie dolatuje na koniec mapy, albo po prostu nie idzie trafić xD Nie da się jej chyba za dobrze ogarnąć w 1D :P a, no i ten miły dźwięk strzału..<33

l115a3 zostaw sobie, jak trochę poćwiczysz, bo to trochę (chyba? przynajmniej dla mnie była) wyższa liga.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...