Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Zbugowane osiągnięcie

kingfire262

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak pisze w tytule, chodzi o zbugowane osiągnięcie dla pyro. Chodzi o osiągnięcie steamowskie "pyromanta". Rozegrałem dużo meczy postacią pyro i spaliłem wielu przeciwników, a pasek postępu przy tym osiągnięciu ani drgnął. Co może być tego przyczyną? I chciałbym dodać, że dla demomana jest podobne osiągnięcie i tam też mi pasek nie rusza.

A na co mi sygnatura :)

Opublikowano

Jeżeli to osiągnięcie, które polega na zadaniu 1mln. obrażeń od ognia to ciężko się je robi, najlepiej ustaw sobie je (w menu osiągnięć), aby pokazywało Ci je w lewym górnym rogu.

Gdy tak zrobisz daj znać, czy obok będą jakieś cyferki np. +123, jeżeli tak będzie to znaczy, że osiągnięcie działa, jeżeli nie to coś jeszcze wykombinujemy.

Póki co napisz jak zrobisz jak wyżej i czy będzie działać.

Opublikowano

Ok, problem się rozwiązał, a jego przyczyną była moja głupota. Zawsze jak sprawdzałem osiągnięcia, sprawdzałem je na steamie, co było moim błędem. Gdy teraz spojrzałem na osiągnięcia w TFie okazało się, że mam tam nabite ponad 200000pkt, ale dzięki za pomoc, bo nigdy sam bym nie zajrzał do osiągnięć w samym TFie, więc wielki dzięki. Temat do zamknięcia.

A na co mi sygnatura :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...