Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bocenie na PL'u i zysk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam dziś takie pytanko, a mianowicie : jak zarobić przy pomocy botów ? Używałem m2bob'a do expienia postaci do 30 lvl i na FB, lecz miałem przypadek gdy połowiłem okolo 1,5 dnia Wylogowalem postac i po kilku godzinach dostalem bana(na wylogowanej postaci), czyli (tak mi się wydaje:p) dostaly sie do gm jakies logi - prosilbym rowniez o wyjasnienie tego, jak to działa:p Ogólnie ~2 dni i był ban na stałe :/

Ale wracajac do tematu.

Postanowilem zastosowac sie do porady innego uzytkownika forum, a mianowicie postawilem bota 29 lvl oraz 40 lvl na ezoty, na 29 lvl oddawal expa a 40 mi expil i strasznie cienko z tymi ribami :/

Chcialem tez robic postaci 54 lvl (najchetniej kupowane jako dropki), ale strasznie długo to idzie ;o (Oczywiście na bocie:p)

A co Wy polecacie ? Jakie znacie dobre metody na zarobek ? - oczywiście wszelkie boty dozwolone:)

Oczywiście za pomoc lecą +'iki lub -'iki, jak kto woli:)

P.S

2 reczy :D

1.Czy do m2bob'a do FB trzeba mieć zablokowanego HS ?

2.Riby dropiłem przy teleporcie do groty, jest tam sporo ezo i czy polecacie inne miejsce? Może przy świątyni z silnych ezo, ale czy z nich lecą riby?

Pozdrawiam,

adixior2d2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...