Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Dreaven

ciner89

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2.png

Posiadam: 6300 IP

Zależy mi na: Obrażeniach dobrymi skilami Ad Carry

Preferuję: Dreavena

Jak w temacie. Opłaca się grać ową postacią. Grałem nią jeszcze jak była darmowa i wydawała się bardzo dobra.

Piszcie w komentarzach :)

Opublikowano

Draven'a opłaca się kupić, spamisz z tych toporków, masz boosta do ataku i chodzenia, małe odepchnięcie i global ult. Polecam fajna postać.

wobqx.jpg
Opublikowano

Po 1 nie Dreaven tylko Draven

I ja poleciłbym ci Varusa

+Stun z ULTI (max 2 może zestunować)

+Q -przeszywka

+Kolczan Rozkładu może zabić przeciwnika który ucieka z low HP.

+Duże DMG

-Papier

Zazwyczaj ad carry są papierowi

Idź Varusem na mida albo z supportem.

Opublikowano

Ja ją kupiłem od razu kiedy się pojawiła.Ma świetny dmg na niskim lvl,w late też robi wrażenie głównie przez toporki.Kiedy się ogarnie te łapanie i złapie się wprawe w tym to carrujesz gre ;).Do tego ulti świetne do dobijania jak i wpuszczania w tf.

Opublikowano

Jeżeli wprawisz się w łapanie tych toporów Dravena, żadne ad carry praktycznie nie ma z Tobą szans. Na bocie jeszcze z żadnym AD Carry nie przegrałem. Jeżeli masz okazję, kupuj go. Masz boosta do movement speeda i att speeda na 3 sekundy chyba, nie pamiętam, ult na całą mapę, dobry do dobijania i E, które slowuje i odpycha na bok, przez co na linii jesteś prawie nie do zgankowania. ;)

Opublikowano

Draven nie jest zły.

System toporków jest ciekawy, ma slow'a, ulti globalne, coś jak Ez, tylko w obydwie strony, idealny do tf'ów.

Łatwo się nim carruje grę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...