Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Za wolny start

NuKa12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema jak w temacie mam taki problem.

Jak scigam sie w obojetnie jakim wyscigu to moi przeciwnicy startuja o 2 sec szyciej ode mnie.

jak zaczyna sie start np

Gotow i 3 2 1

a oni juz na 3 startuja..;// pomoze ktos z tym ?

sciagalem ta gre z 5 razy juz i instalowalem odnowa i nic.

z gory dzieki

Gram na Metinologia.pl

Pod Nickiem NuKa

Opublikowano

To pewnie przez neta, ale ja sam kiedyś parę razy się z tym spotkałem, według mnie wynika to z tego, że jak już załaduje ci się wyścig i jesteś na starcie, to nie wciskasz od razu gazu tylko trochę czekasz i przez to później startujesz, może to trochę dziwne, ale takie były moje spostrzeżenia co do tego kiedy to miałem. Wyłącz też wszystkie zbędne programy i ściągnij jakiś program do optymalizacji łącza.

Opublikowano

Probowalem tego co mowiles ze nie wciskalem gazu odrazu przy starcie.Ale wina neta to nie jest bo brat ma 2 komputer ten sam wszystko to samo i net ten sam :) i jej dziala normalnie. wiec nie wiem co zrobic.;/

Gram na Metinologia.pl

Pod Nickiem NuKa

Opublikowano

Albo masz powalone pliki gry albo nie masz odpowiedniego pakietu NET Fremawork.Musisz mieć zainstalowany 2.0 i dla lepszego działania 4.0.Przy okazji wyłącz zaporę i antywirusa.Jak nie pomoże to support.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...