Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Boty a classic

Euclys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pewne pytanko..., a mianowicie czy za wygraną w meczu z botami dostaje się mniej expa i ip niż na classicu ?

Czy jest tak samo, albo może więcej.

Dlaczego pytam?

Bo denerwują mnie retarted teamy:

http://scr.hu/0dw/6wrrp

To dowód na to, że na Eu West trafiają się tacy ludzie jak na Nordicu, a nawet gorzej.

Opublikowano

Chyba podobne sumy na początkowych lvl nawet więcej, chodzi też o długość gry na botach gra się nawet po 15 minut, a na normalach zależy. Na początkowych bije się szybciej na botach niż na ludziach.

wobqx.jpg
Opublikowano

Jak masz słaby lvl 1/7 np gra z botami sie opłaca potem leci ci mniej KASY ale eq tak samo jak w trybie NORMALNYM nie polecam gry na botach ponieważ mało kasy łatwa gra itp w trybie normalnym Poprawi ci sie skil itp chuj że czasami przegrasz albo masz noob team ale taki jest L.O.L.

Co do tego screenu hahahahahhah nice

Grając dziś na WEST przeciwny team był bardzo PRO rozwaliliśmy im Nexusa w 11 minut 3 afk było i 2 feedowało jakby 1 raz grało po zakończeniu gry lukam na lvle a tu trole po 15 lvl 25 lv 1 afk był na 30 lvl itp

Szukam ciekawego serwa Frakcje-Survi

Jeśli macie w planach zrobić zaisty serwer

survi-frakcje dajcie mi znać pomogę

np.Budowa,Publikacja

mca.png

Opublikowano

Jak masz słaby lvl 1/7 np gra z botami sie opłaca potem leci ci mniej KASY ale eq tak samo jak w trybie NORMALNYM nie polecam gry na botach ponieważ mało kasy łatwa gra itp w trybie normalnym Poprawi ci sie skil itp chuj że czasami przegrasz albo masz noob team ale taki jest L.O.L.

Tylko wiesz, że to jednak trochę wkurwia człowieka, że non-stop takie teamy masz.

Sam ogarniasz i carrujesz, a i tak przegrywasz.

Opublikowano

No taka prawda ale jest tylko 1 rada na to by nie przegrywać tylko jedna jedyna .Znaleść w chuj OP team samych ogarów grać z nimi w 5 ! Gadając na ts3 lub skype Ja tak robiłem i 90% gier wygranych dzięki temu

Szukam ciekawego serwa Frakcje-Survi

Jeśli macie w planach zrobić zaisty serwer

survi-frakcje dajcie mi znać pomogę

np.Budowa,Publikacja

mca.png

Opublikowano

A więc masz ponad dwa razy więcej przegranych i mówisz, że to przez Twój team? Aha...

Ip i expa dostajesz mniej za grę z botami. Do 10 lvla na botach masz 100%, teraz dostajesz o 25% mniej ip i expa. Na 30lvlu jest to coś około 80% mniej.

Ale nie graj na botach. Nic się nie nauczysz. Choćby nie wiem jak źle Ci szło brnij dalej przez normalne gry.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

A więc masz ponad dwa razy więcej przegranych i mówisz, że to przez Twój team? Aha...

Ip i expa dostajesz mniej za grę z botami. Do 10 lvla na botach masz 100%, teraz dostajesz o 25% mniej ip i expa. Na 30lvlu jest to coś około 80% mniej.

Ale nie graj na botach. Nic się nie nauczysz. Choćby nie wiem jak źle Ci szło brnij dalej przez normalne gry.

Wiesz po statach, widać, że mi raczej źle nie idzie.

Nie mam co zrobić z takimi ludźmi, którzy ciągle stoją i się patrzą...

Potem nafeedują i płaczą, że przegramy itd., że noob team itd., ale ok jakoś sobie poradzę.

Dzięki za pomoc, można cls.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...