Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SZUKAM] dobrego, klasycznego serwer jak iSRO za starych czasów.

EternalMt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Dawno temu byłem zapalonym graczem na iSRO.

Za czasów gdy istniało tylko kilka serwerów.

Sam grałem na Xian. Za czasów gdy nie było europy i gdy o botach na iSRO mało kto słyszał :)

Czy istnieją dobre, prywatne serwery z dużą ilością Polaków podobne do starego iSRO sprzed wejścia Europy?

Opublikowano

Hmm, chodzi Ci o serwery Old School?

Myślę, że to CAP 80 Apollo [PlaySro] - http://playsro.com/

Choć nie wiem ile tam gra polaków.

Myślę, że sporo polaków będzie na polskim projekcie, zajrzyj do działu Prywatne Serwery Silkroad. Może coś dla siebie znajdziesz.

Powodzenia.

222e8ae1733713323837f5d.jpg
Opublikowano

hahah dobre xD xD

Co takiego śmiesznego ? Może się nie orientujesz, ale nie ma bota na japan plikach . Tzn. coś tam jest, ale w fazie beta etc .

Opublikowano

Popieram,każdy server na plikach vsro typu "oldschool", to jakiś dowcip, jak to ma być old school, kiedy nawet administracja z mapy nie potrafi alexandri usunąć, jest nowy underbar, który moim zdaniem wygląda tragicznie, niczym kupa :) Forgotten world na servie 80cap? Okay, niech będzie ten "oldschool"... Jak chcecie prawdziwego starego silka, to są pliki ecsro, na tym możecie poczuć prawdziwy klimat starego silka :) Ogólnie to ten server na plikach jsro spodobał mi się najbardziej, (stare okno akademi <3, stary underbar, 90cap działający, brak jgcave i dalszych shitów joymaxa). Niestety chyba tylko gm'i tam grają. Od miesiaca czekam na server na plikach ECSRO, liczę na to, że w koncu się pojawi :) Miło by było zagrać na takim, w końcu byłby prawdziwy oldshool server ;)

Opublikowano

Raczej się nie doczekasz czegoś na plikach ecsro, bo zazwyczaj jak powstaje jakiś serwer 100% oldschool to szybko pada bo nikt na nim nie chce grać :P dlatego większość jest na vsro i z customami :)

Opublikowano

ja polecam Road of Repose :D ogólnie wystartuje 24 lipca. nie jest to raczej oldschool ale moim zdaniem najlepszy cap jaki był ;)

Opublikowano

Takiego serwera niestety nie znajdziesz już.

wszystkie serwery oldschool to porażka,połowa programistów tych serwerów oldchool nie potrafi usunąć alexandri z mapy i forgotten world to pozdrawiam osoby które nazywają taki serwer oldschool.

publikowanie plików vsro to był błąd,przynajmniej ja tak uważam gdyż to dobiło gwóżdz do trumny silkowi.

random.jpg

Opublikowano

Owszem, jednak co mogło uratować świat silkroada ? Sro-r ? Wątpię, to nadal to samo gówno, na którym tylko trzepią kasę. Nie znajdziesz wymarzonego serwera, aczkolwiek są takie, które przykujwą uwagę . Takich serwerów jest mało, bo niewiele jest osób, które stawiają je z inicjatywą . No nic, kiedyś miałem więcej czasu na grę w silka i większe zaangażowanie, teraz tylko wracam czasami, bo gra, a szczególnie cap 100 jest godny podziwu .

Opublikowano

Moim zdaniem to gdyby osoby, które chciałyby zrobić server z tego forum, kolejny server mogliby wybrać pliki ecsro, te skille do 90 nie jest trudno dodać, w db nawet same już są, wystarczy pk2 edit. Ci co grali na ECSRO, wiedzą o co chodzi, dawniej był tylko ten server, osób było peeeeełnooo, klimat był tam taki zajebisty, że nie raz się chciało siedzieć non stop przed kompem i grać w tą grę ^^ Nie było fw, fgw i tych innych shitów o dupe rozbitych. Pomimo tego grało się fajnie, samo expienie przynosiło frajdę i fakt, że jak wbijesz ten 90 to jesteś kimś na serverze ;] Bardzo mi takiego servera brakuje, niestety jak już mówiliście, pliki vsro na necie zniszczyły tą grę, a raczej pomogły, gdyby ich przynajmniej nie było, to na elitesro, zszc i innych nadal grałoby się przyjemnie ;) Będę mógł nawet pomóc takiej osobie w postawieniu servera jeśli tylko napisze mi na PM, chociaż wątpię, że ktokolwiek chciałby zrobić jeszcze jakiś dobry porządny server. Tak więc piszę się do ekipy przyszłego servera jeśli takowy ma powstać. Najlepiej by było jakby teraz te wszystkie inne servery się rozpierd*****.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...