Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ankieta] Na jakim kliencie zaczynales ?

Jerzyk321

113 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na jakim kliencie zaczynales grac

• Starym
      102
    • Nowym
      11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcialbym zobaczy ilu jest na tym forum weteranow a ile nowicjuszy :D

Mozecie tez sie dzielic tym kiedy zaczeliscie przygode w DO.

Opublikowano

uuu... sierpień 2008:D

#Edit

Nawet dzionek w którym zacząłem grać mi się przypomniał, piątek, 8 sierpnia 2008 (8/08/2008) :D

Uczeń
Opublikowano

Nie mam swojego pierwszego konta bo miałem dłuższą rozłąke z DO. Z pewnością byl to stary klient :D Rok chyba 2009, ale miesiąca to wam nie powiem bo nie wiem ;) .

"Everyboy lies" - Hugh Laurie

ricardo_kaka_by_matth27-d4tzerz.png

Opublikowano

Ja zaczynałem grę jakoś w wakacje 2009 .... Ale tego konta już nie mam bo w 2010 roku przestałem grać i do gry wróciłem w kwietniu 2011 :D

Opublikowano

29.12.2007 ;) naprawdę :) dowiedziałem się od kolegi z Niemiec który zobaczyl tą gre :) pierwszy serw GE1 drugi PL1 :) ktoś pobije? :D

Opublikowano

ja jakoś początek 2007. Ale nie grałem wtedy długo, i tylko nonstromo się dorobiłem ;D na "poważnie" gram juz na nowym kliencie od 2011.

A ty wiesz, że DO powstało w grudniu?

Opublikowano

ja grałem na starym, i miałem full wypo za kredki. zapomniałem o koncie, a kiedy sobie przypomniałem, było już skasowane, i musiałem założyć nowe w 2010.

Opublikowano

Ja jeszcze pamiętam jak wprowadzili bitewne i druga galaktykę ale nie pamiętam kiedy to dokładnie było wiem ze daaaaawno :D

Opublikowano

zacząłem we wrześniu 2008, zakończyłem w styczniu 2010 i wróciłem 03 lipca 2012 :D

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...