Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak to możliwe?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano ; ) Mam pytanie, jak to możliwe że kanał EwaCioszek na YouTube ma już partnera a nie ma żadnego filmu, żadnych wyświetleń? Dodam tylko że partnera ma od założenia kanału... Jest to kanał od MacieCioszki. AdamCioszek też ma partnera, ale ma 1 film...

http://www.youtube.com/user/MacieCioszki

http://www.youtube.com/user/EwaCioszek

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Dużo subów a to wystarczy :)

Mają partnera z najtańszą firmą :)

Firmą?To partnerami są firmy a nie Yt?Sorki ale ja nie w temacie :/

Opublikowano

Wiadomo, że Adam i Ewa to rodzeństwo, ale dlaczego jak postanowili zrobić jeszcze swoje oddzielne kanały to od razu na nowych mieli partnera?

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

@up Po prostu mają powiązane konta :( nie wiem jak to się robimy , kiedyś koleś miał mi powiązać ze swoim ale coś tam ze będę miał jego hasło itp...

Co wy tak z tymi parnerami? a pewnie nawet nie macie 1.000 widzów?

Opublikowano

@up Po prostu mają powiązane konta :( nie wiem jak to się robimy , kiedyś koleś miał mi powiązać ze swoim ale coś tam ze będę miał jego hasło itp...

Co wy tak z tymi parnerami? a pewnie nawet nie macie 1.000 widzów?

Kolego a wiesz co to ciekawosc ?:D Lepiej zapytac niz zyc w niewiedzy proste xD

Opublikowano

Chcesz to powiem ci sposób na partnera.

Kup dobre mikro + naucz się montować filmy, kup gry typu.bf3 i nowszę i nagrywaj z nich materiały najlepiej codziennie .

Opublikowano

Chcesz to powiem ci sposób na partnera.

Kup dobre mikro + naucz się montować filmy, kup gry typu.bf3 i nowszę i nagrywaj z nich materiały najlepiej codziennie .

Ale tu nikt nie chce partnera tylko informacje na temat niego.Gdzie ty tu widzisz kogoś kto by chciał się o niego ubiegać nie wiem jak ty czytasz te tematy :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...