Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poradnik] Jak zacząć w cs 1.6

HajneKen23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PORADNIK DLA POCZĄTKUJĄCYCH (sposoby są moje więc proszę nie pisać "żal mi cie nie trafiam" dlatego,że za 1,2 razem nie licz na cud)

1.nikt tu nie wspomniał o gungame graj min.3 mapy dziennie na gg wyczujesz bron

2. do dobrej gry jest no ... potrzebny dobry sprzęt chyba że przyzwyczaisz się tak jak ja np grac bez słuchawek i na myszce za 20 zł

3. Oczywiście dm polecam ci tak jak ja stworzyć sobie plan napisze tu na przykładzie:

Poniedziałek-3mapy dziennie bronie:awp,ak,m4,deagl,usp itd,itp

wtorek-4 mapy dziennie bronie: mp5,scout,glock itd itp

Sam sobie stwórz tylko nie te same bronie ważne jest żeby min. 2 razy w tygodniu trenować rzadkie bronie (tylko nie smg itd..) jak np scout,mp5 jak np przegrasz eco to

się przyda :D

4.Sprawa "Jak strzelać HedShoty?" Za czasów starego cs jak i czasów małolata też zadawałem takie pytania (mój sposób \/)

-Wejdź na boty zamroź je albo żeby miały tylko noże i teraz tak jak biegnie naciebie bot albo stoji w miejscu ty naciskaj a,d <uniki tak jakby :D>

i na razie celuj powoli w głowę i strzelaj 3-4 strzały na pewno strzelisz heda ale wiecie strzelić heda bota to nie jest wyczyn :D

-spróbuj ten sposób na dm

-jak ktoś biegnie na ciebie wprost na ciebie to kucnij przymierz głowę nie śpiesz się i strzel 3-4 pociskami czemu powoli? otóż tak jeżeli biegnie na ciebie ktoś z obojętnie

jaką bronią na wprost to nie trafi w 90% noo chyba ze ma shotguna to coś zabierze

-oczywiście to są metody ułatwiające strzelanie heada ale nic tak nam nie ułatwi strzelać head Dobry i porządny trening na dm,gungame :)

Pozdrawiam jeżeli Pomogłem daj Lubie To :)

Opublikowano

Jak się chce ogarnąć countera to trzeba grać na DM m4a1, jak się ogranie m4 to się ogarnie bronie typu mp5, następnie ogarnąć ak47 i się ogarnie uzi, m249 i inne potwory. Dopiero potem doszlifowywać skille na gungame. A co do nauki HS to serwery aim+hs i to tyle w tym temacie.

2. do dobrej gry jest no ... potrzebny dobry sprzęt chyba że przyzwyczaisz się tak jak ja np grac bez słuchawek i na myszce za 20 zł

Sprzęt można kupować jak się w miarę gra, nigdy na odwrót. Po co Ci sprzęt jak ledwo zabijasz typki na FFA? Bez sens, lepiej nauczyć się na lipnym sprzęcie i gdy wie się że z gry nie zrezygnuję na 2 tygodnie, czy też miesiąc dołożyć trochę pieniędzy do gry. Łukasz LUq Wnęk, niegdyś grający w złotej piątce sam mówił że grał na takim lipnym sprzęcie że gra AWP mu tylko szła. Sam znam kilku dobrych graczy którym myszka za 20 złotych i słuchawki za 50 wystarczają.

a_ap_rocky_signature_by_durty530-d5r6scd.jpg

Po za forum nie pomagam! Pomogłem? Daj

LIKE!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...