Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Xtrap error

crossfireplay12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Gram w CF EU i mowie ze pogram na hakach no i posciagalem troche .dll i injectorow.. no i nie dzialaly wiec usunelem all i gram sobie gram i wylaczam gre wlaczam i dziala wszystko potem znowu wylaczam bo musialem cos sprawdzic na nacie i nagle sie wbijam naciskam Patcher_exe i jest to okienko HGWC i xTrap ktory sie nie laduje i po chwili wyskakuje (SS) Xtrap . Usunelem i jeszcze raz wzucilem CF`a zrobilem nowe konto uzytkownika i nadal blad z Xtrapem usunelem CCleanerem nie potrzebne pilki i nadall.. nwm co jest, wezme jeszcze od kuzyna instalke i od nowa zainstaluje, moze cos pomoze, ale jak to nie pomoze to powiedzcie co mam robic? zapory i antywirusa usunelem..

CF`a mam na dysku C, w Pliki Programow x 86. Windows mam 64 bitowy.

Ale dziala CF na poczatku i po sprawdzaniu hackow i teraz nagle blad XTRPA co robic !?

post-440577-0-23969900-1342472481.png

ew2x.png

" Nie ważne ile masz w łapie, ważne , że jesteś wariatem ! "

Gość patrykkos
Opublikowano

W czasie gdy wyskoczy Ci ten błąd zrestartuj komputer a jak nie pomoże to ściągnij nową instalkę

;)

Opublikowano

Znaczy nie grzebalem bo uruchamialem pliki .dll Injectorem.

A kompa juz przeczyscilem

ew2x.png

Opublikowano

Dziwne bo na SS' jest niby wszytko Ok ale ja mam jeszcze opcję mail to X-Trap więc na Plan B powinieneś móc zamailować do X-Trapowców więc trochę jakby nie ogarniam tego SSa ........... <_<

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Usunalem juz CF eu zainstalowalem od nowa pobralem i nadal blad .. Usunalem Int. Explorer i nadal nic usunalem Aktualizacje i nadal nic .. Mowie tak jak w temacie.. gram gram wychodze z CF na chiwle wchodze i nagle ten blad..

ew2x.png

Opublikowano

Odświeżamy co 24h, może wystarczy podmiana folderu Xtrap??

Usuń twój i wrzuć mój.

http://www.mediafire.com/?9cc7pkhicj4d2ac

https://www.virustotal.com/url/32405abc26f4197798d37cdd85227b2c024e8ad680f9a8159ff53666a97191cf/analysis/1342607782/

Opublikowano

Wiem co jest juz chyba tego przyczyna. Nie znajduje sie nic w folderze XTRAP .

@Up Pobralem i nie moge rozpakowac tego pliku twojego z Xtrapem

Edit - Nie ma wogole jak nacisne prawym Wypakuj tutaj .. bo mam 2 programy do rozpakowywania i nie ma w zadnym. Jest tylko ikonka WordPad

Podesle mi ktos folder z Xtrapem ?

ew2x.png

Opublikowano

Wiem co jest juz chyba tego przyczyna. Nie znajduje sie nic w folderze XTRAP .

@Up Pobralem i nie moge rozpakowac tego pliku twojego z Xtrapem

Edit - Nie ma wogole jak nacisne prawym Wypakuj tutaj .. bo mam 2 programy do rozpakowywania i nie ma w zadnym. Jest tylko ikonka WordPad

Podesle mi ktos folder z Xtrapem ?

Klikasz na to co pobrałeś i otwierasz za pomocą Winrara przeciągasz folder x-trapa na jego miejsce czy to trudne?

nieregulaminowa sygna

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Po prostu ściągnij od nowa cf lub zainstaluj jeszcze raz . Może już wykrywalny jest ten hack , albo coś źle załączasz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...