Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kawał

Xanter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wieczorem na ławce w parku siedzi chłopak z dziewczyną. Chłopak namiętnie obmacuje jej plecy. Wreszcie dziewczyna się pyta:

- Co robisz?

- Szukam piersi.

- Piersi są z przodu.

- Tam już szukałem...

76561198001815076.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

slaby jest lepszy zart z lawka ale tez moze byc

Jeżeli uważasz, że Mou to dobry medator forum wklej to do swojej sygnaturki GG:3236172

MrCebula to zjeb!Jeśli popierasz moje zdanie wklej to do sygny!

Jeżeli uważasz że Cebula to je*any neo kid,

jestem nałogowym nabijaczem postow sprzedaje konta na zamowienie 1000 postow w miesiac pisac na gg nieno zarcik :D ale jesli to nie zabronione to z checia

• 6 lat później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jechał facet samochodem, a że samochód dobry, szybki to sobie nie żałował. Mimo, że mokro, ślisko to na liczniku 150 kmh... 180 kmh... 220kmh... 250 kmh..., aż tu nagle zakręt, za zakrętem furmanka. Nic się nie dało zrobić, jedno wielkie rozpierdziu, z furmanki drzazgi, konie latają w powietrzu, woźnicy urwało nogi. Zatrzymał się facet po tych kilkuset metrach, i patrzy, o k***a, ale jatka. Nic to myśli, jatka nie jatka, może ktoś przeżył i trzeba mu pomoc. Podchodzi bliżej, a tam konie z bebechami na wierzchu, ledwo dychają. Jakoś trzeba by je dobić, co się ma gadzina męczyć. Złapał za siekierę, która wypadła z furmanki i do jednego konia, do drugiego... pozarąbywał na śmierć. Stoi i rozgląda się, co dalej, zauważył woźnice. Woźnica przerażony, podciągając koc i przykrywając urwane nogi: - Panie! Nawet mnie kur#$* nie drasnęło!!!

Pobierz Minecraft wersję 1.8.3 i zabieraj się do roboty! :D

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Polityk do polityka w więźieniu:

-Rok temu był u mnie nowy ksiądz na kolędzie

-I co?

-Dał mi koperte zdziwiłem się ale ok biore.

-I co dalej?

-Siedze tutaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...