Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Mod] [Pytanie] Poradnik do Thaum Craft 2.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czy jest jakaś modyfikacja do ogarnięcia Thaum Craft 2 czyli o co mi chodzi. Chodzi mi o taki mod jaki jak CraftGuide tylko że tam będą przedmioty podstawowe które się tworzy w "infiuzer" [FOK zapomniałem dokładnej nazwy] czyli książka z przepisami do infiuzera np. jak stworzyć Alumentium, Enchantet Wood itd.

Jeśli nie ma takiej modyfikacji to czy możesz mi z obrazkami pokazać jak wszystko co zrobić oczewiście podstawowe rzeczy i opisać.

Jak to ma wygląda

Enchantet Wood

[opis co to daje i po co to jest

[zdiecie jak to zrobić

WIEM ŻE JEST JAKAŚ KSIĄŻKA ALE TO NIE Z PODSTAWOWYMI RZECZAMI TYLKO TYMI CO ODKRYLIŚMY.

no i tak jeśli jest jakaś do tego stronka [NIE FILMY] to proszę zapodać ale tylko w języku polskim.

Teraz będą "komentarze" ucz się angielskiego a nie tylko na gotowca" wiem jest to GOTOWIEC ale nie mam talentu do języków a w tłumaczu to mi tak przetłumaczy jak kura :).

Opublikowano

Jakość jest dobra, ale jak się ma sie hu** głośniki w których jak się podgłosi to jest tragedia to tak jest.U mnie jak się podgłosi to jest ok.

Innych dobrych nie ma, chyba że po angielsku. Sam szukałem z 2h.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...