Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie moge uruchomić instalatora.

IlikeCs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Kupiłem grę Skyrim gdyż Mpc Forum nie pomaga ''Piratom'' i zostałem zmuszony (Nie dosłownie) Do kupienia wymienionej gry.

Lecz niestety, nawet z oryginalną wersją gry mam problem. Gdy wkładam płyte, Włącza się autoodtwarzanie, włączam Instalacje i (Mam viste) Pojawia się kółeczko które oznacza że coś się ładuje lecz pojawia się ono tylko na 0,5 - 1 sec. znika i nic się nie dzieje. Próbowałem uruchamiać jako administrator, uruchom zgodnie z systemem Xp ale żaden sposóp nie działa, więc zwróciłęm się o pomoc do was.

Co muszę zrobić?

Za wszelką pomoc dziękuje. Pozdrawiam!

146823-Stop-War-Hug-More.jpg

Opublikowano

Hmm, wyłącz antyvirusa oraz zaporę systemową ;)

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Skopiuj płytkę na dysk twardy i wtedy spróbuj odpalić, jeśli masz program Daemon Tools to usuń go.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Skopiuj płytkę na dysk twardy i wtedy spróbuj odpalić, jeśli masz program Daemon Tools to usuń go.

A jeżeli mam program PowerISO to też musze go usunąć ? :)

Opublikowano

Tak, jeśli jeszcze masz Alcohol to też go odinstaluj.

8can.png

Opublikowano

Tak, jeśli jeszcze masz Alcohol to też go odinstaluj.

Nic nie pomogło... TO może być przez komputer? :<

Opublikowano

To może spróbuj odpalić płytkę Daemon Toolsem?! :) Płytka nie jest porysowana, nie ma żadnych uszkodzeń? Podaj specyfikację kompa

8can.png

Opublikowano

To może spróbuj odpalić płytkę Daemon Toolsem?! :) Płytka nie jest porysowana, nie ma żadnych uszkodzeń? Podaj specyfikację kompa

Procesor : AMD Phenom 8450 Trpile-Core Processor 2,10 GHz

Ram : 3,00 GB

Typ systemu 32-bitowy system operacyjny

Vista

Płytka jest nowa nieporysowana wszystko wygląda ok.

A wiesz może czemu jak chce zainstalować jakąkolwiek gre (Nawet spiraconą) Podczas instalacji gdy dochodzi już do jakiegoś % Zainstalowania to pojawia się Error : Nośnik z którego uruchamiany jest instalator jest uszkodzony lub nie działa poprawnie. tak jest nawet ze Spiraconą grą do której nie trzeba płyty.

Opublikowano

Sprawdź tym programem test napędu.

http://www.dobreprogramy.pl/Nero-DiscSpeed,Program,Windows,12386.html

8can.png

Opublikowano

Wiem żę to banalne ale masz miejsce na dysku????

Oczywiście o.O Gdybym nie miał to bym nie pisał tego tematu :x Nie jestem jeszcze aż tak głupi :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...