Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EpicCraft[FB]40slotów 24/7 [Non-premium] 1.2.5

Michax1991

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam serwera. vip nie ogarnięty. Nawet ceny sms'a nie ma. Po 2: w regulaminie są błędy ortograficzne. Wszystko jest pisane z CapsLockiem. Kolejny minus to że na serwerze gra max 3 graczy. Administracja nie potrafi obsługiwać pluginu SimpleRegionMarket. Nie można dostać działki. Serwer porażka. Jedynie mapa ujdzie. Administracja robi jakieś pokazy striptizu... wystarczy wpisać /warp bar Moja ocena Serwera: 2,5\10

Opublikowano

Nie polecam serwera. vip nie ogarnięty. Nawet ceny sms'a nie ma. Po 2: w regulaminie są błędy ortograficzne. Wszystko jest pisane z CapsLockiem. Kolejny minus to że na serwerze gra max 3 graczy. Administracja nie potrafi obsługiwać pluginu SimpleRegionMarket. Nie można dostać działki. Serwer porażka. Jedynie mapa ujdzie. Administracja robi jakieś pokazy striptizu... wystarczy wpisać /warp bar Moja ocena Serwera: 2,5\10

Po 1. Co to znaczy VIP nieogarnięty? to że nie da ci działki to nie znaczy że nie jest nieogarnięty. Uzasadnij to. Po 2. Ceny sms są, chyba nie umiesz patrzeć skoro nie zauważyłeś cennika tuż obok. Po 3. Co niby jest pisane z caps lockiem? Tylko 3 (zresztą najważniesze) punkty regulaminu były pisane z caps lockiem aby były widoczne. Po 4. Zawsze kiedy wbije nowy gracz na serwer pytam się go czy chce działkę a jeżeli inni admini tak nie robią to im to powiem. Po 5. Admini którzy robili pokazu striptizu ( tak naprawdę pisze się striptease) mają już bana ponieważ później zniszczyli mapę.

To tyle w tej sprawie. Według mnie wszystko zostało uzasadnione i wytłumaczone.

A codo pluginu Simple Region Market to i tak mamy zamiar go usunąć.

Opublikowano

No to czas na moją opinię

;)

&Serwer Super.

&Miłą administracja.

&Szybko dają działki.

&Mob arena, Spleef arena.

&Mili gracze i nie obrażają i przeklinają jak na innych serwerach

-.-

&Pomocna administracja. Gdy czegoś nie wiesz odrazu pomogą.

Co tu się rozpisywać sam wbij i zobacz;)

Pozdrawiam Cerat0r;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...