Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pare pytan :P

poczekajta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam kilka pytan odnosnie tej gry

1. w ile sie sciaga i jak dlugo instaluje ( neta mam 20 mb/s )

2. czy to jest cos jak LoL ( w sensie ze sa jakies " rundy ") czy jak metin2 ( czyli moge sobie normalnie expic bez zadnych rund itd itd )

3. czy jest to po polsku a jesli nie czy sa jakies spolszczenia ?

Opublikowano

mam kilka pytan odnosnie tej gry

1. w ile sie sciaga i jak dlugo instaluje ( neta mam 20 mb/s ) zalezy jaka wersja

;)

2. czy to jest cos jak LoL ( w sensie ze sa jakies " rundy ")czy jak metin2 ( czyli moge sobie normalnie expic bez zadnych rund itd itd ) Raczej w stylu metina

;) Expisz,potem mozesz wybrac droge pvp albo pve Ktora dzieli sie na poszczególne klasy :DPS,Tank,Heal

3. czy jest to po polskua jesli nie czy sa jakies spolszczenia ? Angielskojęzyczna gra ,jeśli znasz posdstawy dasz rade

WOW to jest przez wielu uważany za króla MMO

;)

Feel the beat!

Opublikowano

do czego ? jeśli chcesz wowa to graj na privie bo nie trzeba płacić za granie ,mi najbardziej podoba sie dodatek The Lich King i na nim gram -- > Serwer Molten

Feel the beat!

Opublikowano

mozesz pobrać tą wersje co ma sunwell (jesli chcesz grac na tym dodatku co ja) potem tylko plik jeden trzeba podmienic lub zmienic jego zawartosc

Feel the beat!

Opublikowano

do wyboru bedziesz mial strone hordy/ally to cos jak krolestwa w metinie. są tam rózne rasy,popatrz która ci sie podoba ;)

Feel the beat!

Opublikowano

ułłł.... przez torenta z netem 20 mb/s sciaga mi sie 3 godziny ale nie moge w nic grac ;/ sciagne inny razem.

msaz jakis sposob na jakies szybsze pobieranie ?

dobra pobralem clienta ale z tego co czytalem o wymaganiach pisalo 4 gb wolnego miejsca na dysku a ja tu patrze i ... trzeba 16 ! :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...