Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Czy da sie ubic cubickona z wyposazeniem...

YOKYO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

... 35lf4 full havock z designem na 5% wiecej dmg konfy oczywiscie czolg i petkiem na Kamikadze 3.

Oczywiscie wszystko ulepszone na 16lvl ;]

BEZ PODKRECENIA SUROWCAMI!!!

Pomoglem daj LIKE IT ;]

kbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

jak masz stara fulll elitke + jeszcze pecik z kamikadze to już wogóle 2 czołgi, albo 1 cisniesz z sabu i kamikadze. Dasz rade! :)

ZBIERAM LUBIĘ TO :)

HokuS~PokuS ;]

Opublikowano

według minie dasz rade nawet bez peta wystarczy ci formacja kraba ;]

ja mam takową formacje 8 lf4 4 havocki i irki i apisa na 16 i daje rade bez peta

1319559475-U373267.pngkbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

Widać ,że autor tematu chce nabić sobie posta.Do sedna: to jeśli masz niby te 35 lf4 i full havoc to nie lepiej stanąć przy kubiku(czy tam kręcić) i go lać? Nawet jeśli padniesz to boisz się tego % dronów czy zmarnowania kuponu czy urki na naprawe? Przez czas który zmarnowałeś na napisanie tego tematu sam byś to sprawdził a nie zaśmiecasz forum takimi dennymi tematami..No life.

Opublikowano

Nie dasz rady, potrzebujesz 40 lf4 ulepszonych na 16 poziom, apisa, zeusa [oczywiście wszystko na 16 lvl] Peta na 15 lvlu, kamikadze 3, i wszystkie bo2 ulepszone na 16 lvl. Najlepiej znajdź dwóch kolegów którzy maja takie samo wyposażenie.

Zapomniałbym:

Musicie mieć wszyscy cytadele i walić z rsb + białka

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

uda ci się na 90% , 5 % to że cie gracz zabije :D

Opublikowano

HAHAHAH 35 lf4 full havocki all 16 lv i kubika nie ujebac hah... to ja na 30 lf3 i 1 lf4 upierdalam sam kubiki a ten na 35 lf4 haha nie no to wygrało...

Ja tam z x3 cisne i daje rade ty to spokojnie z x1.. klepiesz + romb to z palcem w dupie uwalisz....

Opublikowano

OK odpowiedzi ktorych oczekiwalem pozostaly wymienione w tym temacie tak wiec prosze o zamkniecie tematu ;)

/cls

Pomoglem daj LIKE IT ;]

kbotuserbar9ni9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...