Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bmx vs. Kolumny

Co wybrac  

1 użytkownik zagłosował

1. 1. Co wybrac

• BMX http://allegro.pl/rower-bmx-i2496821669.html
      1
    • Kolumny
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Sprzedaje Ps3(ok 700zl) i nie wiem co zrobić z kasą. Kupić BMX i nauczyć się jedzić czy kolumny bo stare sa juz troche wysluzone.

Opublikowano

Ci powiem trudny wybór ale za 700zł nie kupisz bmxa ja za swojego dałem lekko ponad tysiak i z drugie tyle wpakowalem na przerobienie. Jako ze kocham muzyke wybrałbym kolumny z tych dwóch, tak to pewnie rolki wyczynowe ;) za 700zł juz bardzo porządny sprzęt

Stop gotowym zestawom komputerowym!

http://www.stopgotowcom.pl/

Masz pytanie? Pisz Pw

Pomogłem? Licze na +

Opublikowano

BMX bierz!

Za 700 na lajcie znajdziesz dobrą używkę na www.bmx.*pl (bez * przed pl).

Jak będziesz miał nadal problem to pisz na PM ;)

Opublikowano

No to ja nie wybrałbym ani tego ani tego.

BMX'a miałem i jest on bardzo nie wygodny, przynajmniej dla mnie bo strasznie plecy bolą.

Kolumn mi za bardzo nie trzeba bo mam i nawet nie mam jak sobie pograć głośniej bo zaraz jest sapanie sąsiadów.

Sam wybrałbym dobre rolki agresywne. Dodam jeszcze że jeżeli chcesz bmx'a kupić to za 700zł będzie kiepsko.

Owszem możesz kupić jakiegoś i za 300zł na allegro ale rozlezie się zanim się obejrzysz :)

HBV27j.png

Opublikowano

Rolki miałem - Ale mam odrzut do nich po ostatniej jedzcie. BMX to by było coś nowego ^^ Gdyż jeszcze nie jedziłem, i moze ten za 300zl by był idealny do nauki ?

Opublikowano

Do nauki. Na początek jest ci potrzebny dobry rower bo jak będziesz upadać to rower będzie leciał razem z tobą albo będziesz go rzucał aby uchronić siebie... Ten jest full Cro-mo, więc powinien to wytrzymać. + Nie opłaca się kupować gówna i potem wymieniać części bądź potem drugi rower. Ja kupiłem hydro kandsa używanego od kolegi dość tanio i nawet na nim nie dało się wiele zrobić, dziś został sprzedany.

Opublikowano

Jeżeli bardzo chcesz się nauczyć jeździć i Cię to fascynuje bierz BMX bez zastanowania. Nie rób sobie przeszkody głośnikami pomiędzy hobby xD

Opublikowano

Jeśli chodzi o kwestie BMX'a to za tą sumę co masz nie brałbym ,chyba, że dobrego używanego znajdziesz, brałbym kolumny, dobry BMX z ponad tysiak kosztuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...