Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] zdobywanie credits

lemanio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hey, czy dobrze zauważyłem :) , że im wyższy lvl tym mniej dostaje się credytów ???

np. lvl 5 5000 pkt = 500 credytów

lvl 15 5000pkt = 100 credytów

Pozdro

x

Opublikowano

chodzi Ci o te srebrne monety za grę ? level nie ma nic do ich ilości, tylko ilość punktów jakie zdobyłeś w danej rozgrywce.

Opublikowano

Za wygraną na mapie bez pojazdów jest max 60, przegraną 40. Za mapę z pojazdami lądowymi 70 za wygraną. Za wygraną mapę z wszystkim co tylko możliwe 80. Exp nie ma nic do tego Ja raz miałem ok. 6 tys. i wygrała moja drużyna, a dostałem 50 creditów.

Opublikowano

Ja w bitwie zdobywam od 5-8 tys punktów i tylko max za wygraną dostaje 80 credytów

No ja dokładnie tyle samo.... tak ma być ???? bo dostawałem więcej.

ps.

Za wygraną na mapie bez pojazdów jest max 60, przegraną 40. Za mapę z pojazdami lądowymi 70 za wygraną. Za wygraną mapę z wszystkim co tylko możliwe 80. Exp nie ma nic do tego Ja raz miałem ok. 6 tys. i wygrała moja drużyna, a dostałem 50 creditów.

aaaa to już wszystko jasne.... mało dają kasiury..... ehhh no trudno :) dzięki za informacje.

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...