Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Okradzione konto.

oski78

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,

Jakąś godzinę temu moje konto zostało okradzione dosłownie ze wszystkiego . Nie wiem czy dalsza gra ma sens . Mam łuka 57 lvl i 43 ( prawie 44 ) job , sinka i ranga ( ale +0 ) i po prostu nic więcej . Chciałem też grać magiem ( mam już 23 lvl ) ale też nie wiem czy gra nim ma sens . Możecie mi doradzić jak szybko naprawić konto lub dobrze zacząć grę magiem ?

Pozdrawiam

Pomogłem? Daj LIKE. :D

Opublikowano

Dowodów nie mam , a czy jest możliwość nie wydawania realnych pieniędzy ? I czy grać magiem czy jednak łukiem .

Pomogłem? Daj LIKE. :D

Opublikowano

Z takim podejściem nic nie osiągniesz. Ja bym radził grać łukiem jest to dobra postać, a żeby zdobyć pieniądze na eq i rożne śmieci to zacznij chodzić na bb regularnie. Z czasem im wyższy poziom osiągniesz urozmaicaj sobie zarabianie np. dropem piórek anioła itp. Grunt to dobre podejście i niezłe zaparcie ;)

Opublikowano

sam gralem kiedys lucznikiem 60lvl i tez mnie okradli i zrobilem wlasnie najwiekszy blad jaki moglem poniewaz dalej nie gralem na luczniku, ja ci powiem zebys tego samego bledu nie popelnil i gral dalej na tym luku, expic i tak mozesz bo wystarczy ci narazie zwykla bron nawet na 15lvl bo masz dobre sp a kase szybko uzbierasz na cp i misjach + bb a na bb mozesz tylko na srodku siedziec a inni za ciebie wygraja :D

Teraz gram magiem to odpowiem ci na drugie pytanie, magiem najlepiej zalatwic sobie dobra wrozke wody i kupic "Tornado" mozesz wtedy bic cale hordy mobow i zabijac je skilem (ja tak robie tyle ze mam juz reda) i robic misje magiem bardzo szybko sie expi chociaz jest to postac najtrudniejsza do ogarniecia a lucznikiem nawet jak przestaniesz grac to lepiej zrob sobie woja.

no ale to tylko moja skromna opinia :>

Aktualna Postać: Mag 42lvl+ 36job, New Finesia, NosTalePL

Stare Postacie: Hanatsu 57lv, Hatsue 59lv, zabojca55 69lv, zabojca56 62lv

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...