Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Gra się nie włącza.

xxigor990xx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Mam problem z tym , że CrossFire EU nie chce się włączać... Czytałem o tym już nie jeden temat ale żadne wyjście nie było właściwe dla mojego komputera.Mianowice , mój komputer posiada dodatek service packa 3 .Dużo ludzi pisze , że na sp2 na 100% pójdzie a na sp3 nie. Chociaż mój kolega ma sp3 to i tak mu chodzi ... IE nie gra tu roli o tym też się już przekonałem . Więc dlaczego cf mi nie chodzi?

Opublikowano

Ja też mam taki problem z xtrap'em nie miałem żadnego problemu ok zrobiło się już wszysko czekam aż sie wczytuje gra i nic gówno nie włancza sie jeśli możecie pomocy !

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Hm... Zaktualizuj stery do karty graf, zainstaluj DirectX i Adobe Flash Player'a.

Sterownik do grafiki mam najnowszy oryginalny z Nvidii kupiony w sklepie komputerowym także nie narzekam na tą kartę . Wszystko to mam zainstalowane . Mam też dobrą kartę graficzną ponieważ każda gra która jest zalecana na 2gb ramu (ja mam tyle)to mi na full detalach rusza bez klatek i ok. maks fps :)

A może gdy zapora jest włączona to nie działa CF ?

Opublikowano

Sterownik do grafiki mam najnowszy oryginalny z Nvidii kupiony w sklepie komputerowym także nie narzekam na tą kartę . Wszystko to mam zainstalowane . Mam też dobrą kartę graficzną ponieważ każda gra która jest zalecana na 2gb ramu (ja mam tyle)to mi na full detalach rusza bez klatek i ok. maks fps :)

A może gdy zapora jest włączona to nie działa CF ?

Możesz spróbować wyłączyć zaporę, ale nie jestem pewien czy to zadziała. Wyszczególnij dokładnie - chociaż Xtrap lub HGWC się włącza ? Zobacz czy są na liście aktywnych procesów.

xKaMaSx

exMod

Memory

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...