Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pan Kaś | Pierwsza moja strona oparta na divach.

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie! Dziś chce się z wami podzielić moją pierwszą stroną opartą na divach, w ogóle moją pierwszą stroną ponieważ nigdy wcześniej nie miałem styczności z kodowaniem strony, także dla mnie to już jest wielki sukces i sam z siebie jestem dumny. Layout nie był trudny do wykonania, strona jest prosta ale czytelna. Nie miałem pomysłu na tematykę strony, lecz chciałem coś zrobić. Więc nie pisać mi dlaczego Metin2. Kod pisałem od zera, SAM. Jedynie niektóre elementy css pożyczyłem. Czytałem mase, ale to naprawdę masę poradników i tematów z różnych for jak zrobić stronę. Na początku miał być generator np. publikacji serwerów ale postanowiłem zrobić stronę :) Zapraszam do oceniania, może niedługo udostępnię skrypt strony? Kto wie. Liczę na subiektywne oceny strony oraz proszę o ocenianie takim sposobem:

Ocena: x/10
Minusy: xxx
Plusy: xxx
Do zmiany: xxx

Nie musicie oczywiście, ale było by to dla mnie ważne :)

Website:

[PRZENIEŚ]

Pozdrawiam, Pan Kaś.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Znacznik center chyba już wyszedł z użycia, CSS mamy od pozycjonowania, a co do strong, nie mam pewności czy nadal się używa, czy także w css zastępuje font-weight: bolder; .

Br także się nie używa, marginesy w CSS to zastępują.

Takie standardy.

Opublikowano

Ocena: 5/10

Minusy: Zła czcionka :)

Plusy: Graatuluję Pomysłu

Do zmiany: tylko czepiam się tej czcionki. Najlepiej na Calibri, Tahoma, Verdana

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Mi się ogółem cała stronka bardzo podoba ;) Może tam bym bardziej kontrastował bo ja nie lubię takiego podświetlenia (Wampir ;d)

7/10

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ocena: 0/10

Minusy: Strona się nie otwiera :)

Plusy: To samo co niżej :)

Do zmiany: Włączysz strone to edytuje :)

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Ups! Przeglądarka Google Chrome nie znalazła strony wiki.hdsi.pl :(

Ocena: 0/10

Minusy: Strona się nie otwiera :)

Plusy: To samo co niżej :)

Do zmiany: Włączysz strone to edytuje :)

Ehh.. znów te problemy, jak wrzuce na inny hosting to wbije tu linka. Sory za kłopoty.

Nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...