Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Ca Eu uruchamianie gry

kox789

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Otóż mój problem polega na tym że gdy włanczam combatarmsa to wyskakuje mi coś takiego

http://iv.pl/images/...48358365395.png

Moim zdaniem jest to problem z tarczą ant Chetowom. Nigdy nie ściągałem ani nie instalowałem Chetuw

Dane folderu głównego zapisu

Ogulna waga:3,79 306 plików 27folderów

Chyba nic nie brakuje prosze o pomoc

P.S

Reinstalacje robiłem 3 razy a jeszcze rok temu mi działał.

Prosze o pomoc i z góry DZIĘKUJE!!!

Opublikowano

Usuń Combata, wyczyść rejestr CCleanerem, zainstaluj ca , wyłącz zapory systemowe i antywira , zainstaluj Combata ( spróbuj na innym dysku jak masz jakis jeszcze wolny). Jak zainstalujesz CA to potem odpal jako administrator a jak nie pomoże to próbuj odpalać w trybie zgodności z .... i tam każde po kolei :)

bez youtuba

Opublikowano

Usuń Combata, wyczyść rejestr CCleanerem, zainstaluj ca , wyłącz zapory systemowe i antywira , zainstaluj Combata ( spróbuj na innym dysku jak masz jakis jeszcze wolny). Jak zainstalujesz CA to potem odpal jako administrator a jak nie pomoże to próbuj odpalać w trybie zgodności z .... i tam każde po kolei :)

Nic cały czas to samo

Opublikowano

Jeszcze jedno ... zrób następujące kroki :

Wejdź w panel sterowania >>> Narzędzia administracyjne >>> podgląd zdarzeń >>> system - i tutaj spróbuj znaleźć jakikolwiek błąd który może być związany z CA :) wklej to co pisze w tym okienku i dalej będziemy myśleć co jest grane

bez youtuba

Opublikowano

Nic zwionzanego z CA same imformacje som jakieś 3 w godz 20 21 wtedy instalowałem CA ale nic nie pisze anie nie wskazuje żby było coś z CA

Opublikowano

Przez tego antywira są same kłopoty możliwe, że on daje w dupę. Zrób tak jak nn mówi odinstaluj aby nie było po nim śladu. Jak CA dalej nie będzie chodzić do walnij reinstala bez eseta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...