Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]TF2 - Błedy, bug'i... Pomocy !

OrzełekPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Od czasu update'u z Meet the Pyro, mam dziwne problemy z teksturami i wyglądame różnych czapek, dodatków dla postaci i broni . Problem z nakryciami głowy polega na tym, że większość czapek wchodzi w głowe postaci lub czapka całkowicie znajduje się nad głową postaci o.O .Dodatki (np. odznaki) dla postaci też się zbug'owały. Gdy mam założony jakiś dodatek to widać go, jest wszystko ok itp. Lecz gdy go zdejme on dalej jest na postaci... to trochę denerwujące :unsure: . I już ostatni błąd jest związany z bronią : Patelnia.... Gdy zakładam ją na klasę np. Żołnierz, zamiast patelni pojawia się podstawowa broń i tak jest z każdą postacią!

Wszystko opisałem, mam nadzieję, że dokładnie. Jeśli ktoś zna odpowiedź na chociaż jeden z moich problemów z grą, niech napisze. Z góry dziękuje . ;)

Xbox Live : Orzelek26

Steam : Orzelek26

mca.png

Opublikowano

Aha, czyli nie jestem sam. Już bałem się, że tylko ja mam coś z grą 8S . No nic, czekać tylko na update z poprawą. Dziękuje bardzo za odpowiedź :).

Xbox Live : Orzelek26

Steam : Orzelek26

mca.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...